Salajul se pregateste
de „Cupa Vailor” 2014

4
1907

 

Salajul se pregateste <br>de „Cupa Vailor” 2014

Directia Jueteana pentru Sport si Tineret Salaj (DJST) in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj organizeaza vineri, 30 mai, editia a 46 - a a „Cupei Vailor”, etapa pe vai. Competitia este destinata elevilor de la scolile gimnaziale din intreg judetul Salaj si include probele atletism (patru probe), hadbal, volei, si minifotbal. Aproape 3.500 de elevi se vor angrena la etapele pe scoala, localitate si pe vai, elevi care vor putea face miscare, se vor putea intrece intre ei si, bineinteles, se vor simti bine. Elevii participanti la editia din acest an a Cupei Vailor vor fi urmariti si selectati de profesori de la Clubul Sportiv Scolar Zalau si de la Liceul cu program Sportiv „Avram Iancu” Zalau in vederea legitimarii si continuarii sportului de performanta. Nu de putine ori aceasta competitie a dat sportivi de mare valoare, care prin munca lor si a antrenorilor au reusit sa faca cinste judetului Salaj.

Faza pe judet are loc in 7 iunie
La etapa finala, pe judet, care se va desfasura sambata, 7 iunie, la Zalau, se vor califica primii doi elevi de la atletism si echipa de pe locul intai de la fiecare disciplina sportiva. „Cupa Vailor” este cea mai mare competitie de masa din judet si una dintre cele mai mari la nivel national, stop_coloanadatorita numarului mare de participanti. Totodata, competitia este si un promotor al sportului si al vietii sanatoase. Castigatorii din acest an vor fi premiati cu trofee, diplome si cupe. Bugetul alocat anul acesta de catre DJST competitiei este de 5.900 de lei.

Organizatorii
Organizatori pe vai in acest an sunt: Cupa „Vaii Agrijului” - scoala Treznea, Cupa „Vaii Almasului” - scoala Hida, Cupa „Vaii Barcaului” - scoala Valcau, Cupa „Vaii Barcaului II” - scoala Ip, Cupa „Vaii Crasnei” - scoala Vârsolt, Cupa „Vaii Salajului” - scoala Salatig, Cupa „Vaii somesului I” - scoala simisna, Cupa „Vaii Somesului II” - scoala Napradea, Cupa „Vaii Somesului III” - scoala Surduc, Cupa „Vaii Zalaului” - scoala Sarmasag, „Cupa Oraselor” - scoala „Silvania” simleu, Cupa „Municipiului Zalau” - scoala „Avram Iancu” Zalau.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.