SondajRSS Feed

Salajul - risc mediu de consum de droguri in randul populatiei

16 Aprilie 2018

Centrul National Antidrog arata intr-un studiu realizat pentru anul 2017 ca judetul Salaj se afla in categoria judetelor cu risc mediu de consum de droguri in randul populatiei.

“n Salaj, ponderea populatiei care consuma droguri este intre 1 si 4,9 la suta, la fel ca in Sibiu, Maramures, Constanta, Braila sau Gorj.
Cel mai mult se consuma droguri in Cluj si Iasi, cele doua judete fiind zone de risc foarte mare de consum, de peste 10 la suta din totalul populatiei. Bucurestiul si judetele Botosani, Timis, Prahova si Suceava se afla in zona de risc mare.
Totodata, din cele 8 regiuni de dezvoltare economica, doar &ic

Salajul - risc mediu de consum de droguri in randul populatiei
irc;ntr-una singura, regiunea Nord-Vest, implicit si in Salaj, se înregistreaza o crestere a numarului de urgente medicale din cauza consumului de droguri ilicite, comparativ cu anul 2016.

Vizualizari 611
Comentarii articol

Oportunitate>

in 16 Aprilie 2018 1:38

Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

>

in 16 Aprilie 2018 20:33

Cei de la antidrog ce fac?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.