Salajul a dat noua deputati la alegerile din 11 decembrie

7
2167
Salajul a dat noua deputati  la alegerile din 11 decembrie

Pe langa cele patru mandate de deputati, cate i-au revenit Salajului, ocupate de Lucian Bode (PNL), Liviu Balint (PMP), Iuliu Nosa (PSD), Seres Denes (UDMR), mai sunt inca cinci deputati care s-au nascut in Salaj si au fost alesi in alte judete. 

Cei mai multi deputati nascuti in Salaj au fost alesi in circumscriptia electorala Bihor. Salajeanul Gavrila Ghilea a fost ales pe listele PNL Bihor, la fel ca salajeanul Obon Szabo care a fost ales deputat pe listele UDMR Bihor.
Salajeanul Istvan Erdei a fost ales deputat pe listele UDMR Satu Mare. Chiar daca in Salaj nu avem niciun parlamentar femeie, sunt doua salajence care au ajuns deputati in alte judete.
Lavinia Abu, nascuta in Salaj, a ajuns deputat din partea USR in Targu Mures, in timp ce salajeanca Elvira Sapotini a ajuns, la brat cu fostul premier Victor Ponta, parlamentar PSD Gorj.

 

COMENTARII

  1. Sincer, aceasta stire nu-mi provoaca nici un sentiment. In sensul ca mi-e perfect paralel, vorba aia, ca sinele de cale ferata. Nu ne tine nici de cald, nici de frig, e ca in bancul ala cu "Influenta razelor de luna asupra cizmelor de guma". La fel cum nu ne-a afectat vreodata in vreun fel faptul ca Virgil Magureanu, Pavel Abraham, Virgil "Vulpea" Ardelean, Codrut Seres, Dacian Ciolos, Eduard Hellvig, Andreea "Scorpia" Paul Vass sunt salajeni. Apropos de "scorpie", a ramas pe dinafara parlamentului ???

  2. Aceştia, la fel ca şi alții vor fi "preocupati" de bunastarea poporului."Nu vor fura, nu vor minti, nu vor silui ratiunea, nu vor face nedreptati". Asa sa le ajute Dumnezeu dupa cum vor face !.

  3. Hotelul Triumf ar putea fi dat presedintiei, impreuna cu D N A si palatul Cotroceni ar pute fi dat daca aveti suflet oamenilor de strada cu dormitor cantina restaurant si haine !!! si atunci ori de cite ori este nevoie de ei sa iasa in strada si sa strige sa fie la indemina!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.