SondajRSS Feed

Au venit in sfarsit vaccinurile in Salaj

Salajenii isi pot duce copiii la medicul de familie pentru administrarea vaccinului

12 Iulie 2017

Directia de Sanatate Publica Salaj va distribui in cursul acestei luni 4.000 de doze de vaccin hexavalent si 3.500 de doze de vaccin ROR (rujeola, oreon, rubeola). De la Ligia Marincas, directorul DSP Salaj, am aflat ca cele 4.000 de doze de vaccin hexavalent a sosit in judet inca de saptamana trecuta.
"Zilele acestea vor ajunge si cele 3.500 de doze de vaccin ROR, care ne-au fost repartizate. Vaccinul hexavalent o sa ne ajunga pana la sfarsitul lunii septembrie, iar vaccinul ROR pana la sfarsitul lunii octombrie. Vaccinul va ajunge la cabinetele medicilor de familie din judet pentru vaccinarea gratuita a tuturor copiilor eligibili, inclusiv a copiilor restantieri, a celor care din lipsa de vaccin nu au fost vacinati", a spus Marincas.

Salajenii isi pot duce copiii la medicul  de familie pentru administrarea vaccinului

Directorul DSP mai spune si ca medicii de familie isi cartagrafiaza copii eligibili si cei restantieri si trimit solicitarile lor DSP, in baza contractului. Repartitia vaccinului se face in functie de numarul copiilor. Povestea cu primul venit, primul servit nu se aplica la DSP, pentru ca nu suntem in criza de vaccinuri. DSP le recomanda parintilor sa se prezinte la medicul de familie la data planificata pentru vaccinare.

Vizualizari 1513
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 12 Iulie 2017 16:43

Oferta originala munca pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.