SondajRSS Feed

Liviu Ioan Ciupe, de 44 de ani, din Buciumi, este dat in urmarire internationala

Salajean disparut fara urma in Franta, in drumul sau spre locul de munca din Spania

13 Septembrie 2017

Liviu Ioan Ciupe, un barbat de 44 de ani din comuna Buciumi, a disparut dintr-o benzinarie din Franta in timp ce autocarul cu care trebuia sa ajunga la munca in Spania stationa pentru o pauza.

Ioan Liviu Ciupe a plecat din Zalau în 4 septembrie, cu un autocar apartinând firmei Tabita Tour, care avea ca destinatie Spania, unde urma sa munceasca în agricultura, la cules struguri.
In noaptea de 5 spre 6 septembrie, Liviu a disparut fara urma. Membrii familiei, prieteni si cunostinte au distribuit pe Facebook o poza si cateva detalii, în speranta ca cei care vor vedea mesajul, vor oferi informatii pentru a putea fi gasit.
Politia a fost sesizata in legatura cu acest caz si acum salajeanul este dat in urmarire internationala.
\"In data de 7 septembrie, Inspectoratul de Politie Judetean Salaj a fost sesizat de disparitia unui barbat de 44 de ani din localitatea Buciumi, care, la data 4 septembrie, s-a urcat într-un autocar cu destinatia Spania, iar intr-o benzinarie din apropierea localitatii Montpellier, din Franta, autocarul a oprit pentru o pauza de odihna, iar barbatul nu a mai revenit la mijlocul de transport. Barbatul a fost dat in urmarire nationala si internationala, iar politisti efectueaza cercetari pentru gasirea acestuia. IPJ Salaj tine legatura cu politia din Franta\", informeaza Biroul de presa al IPJ Salaj.

Disparitia, relatata de directorul de la Tabita Tour

Marian Blaga, directorul de vânzari al Tabita Tour, ne-a relatat imprejurarile in care Liviu a disparut fara urma.
\"Autocarul trebuie sa faca pauze de câte 45 de minute la fiecare patru ore. La finalul pauzei pe care au facut-o în acea statie peco, situata pe autostrada, barbatul respectiv nu s-a mai întors. “n aceste conditii, atât soferul, cât si ceilalti pasageri au început sa îl caute. L-au cautat mai mult de o ora, iar dovada stau înregistrarile prin GPS. Le-am verificat personal. De altfel, autocarul a ajuns la desti

Salajean disparut fara urma in Franta, in drumul sau spre locul de munca din Spania
natia din Spania cu o întârziere de o ora si jumatate. Pasagerul Ioan Ciupe a pornit din Zalau împreuna cu un grup de cunoscuti, care au consumat bauturi alcoolice în timpul pauzelor de odihna facute pe parcursul calatoriei. La momentul cand autocarul a oprit in Franta, acesta a mers spre toaleta împreuna cu o alta persoana, însa nu a mai revenit la autocar, desi îsi lasase bagajele în mijlocul de transport\", explica directorul de la Tabita Tour.

A plecat pentru prima data la munca in Spania

Primarul comunei Buciumi, Ioan Lazar, era ieri la curent cu cele intamplate, comunitatea fiind ingrijprata ca de atata timp nu se stie nimic despre Liviu.
\"Liviu este un om bun, nu este casatorit. Mergea in Spania la cules struguri. La pauza facuta intr-o benzinarie din Franta s-ar fi dus la baie si nu sa mai intors. Conform procedurilor, autocarul asteapta cat asteapta, dupa care se duce. Ioan Ciupe locuieste cu parintii lui, care sunt pensionari. Mai are doua surori. Sora cea mica urmeaza sa faca nunta. Sora cea mare este casatorita, este preoteasa. Este pentru prima data cand Liviu pleaca in Spania. A plecat cu inca o persoana din localitate, care merge de multi ani la munca in Spania. Cand era acasa, Liviu lucra in padure, sezonier, la firmele de exploatare de masa lemnoasa si, neavand de lucru in ultima perioada, poate ca asta la facut sa mearga in Spania la cules de struguri. Am vorbit la telefon cu mai multe persoane din familia lui. Este un baiat cumsecade; sunt o familie asezata\", ne spune primarul din Buciumi.

Vizualizari 4084
Comentarii articol

>

in 14 Septembrie 2017 11:02

Nu este adevarat ca lau cautat tim de 1ora potrivit spuselor unor persiane care a fost in autocar si care a ajuns in spania

>

in 14 Septembrie 2017 12:35

Rusine firmei! Nu pleci daca nu sant toate persoanele in siguranta in autocar! Si normal era sa sune soferul la politia din zona sa anunte disparitia unei persoane! Daca era masa sau copilul lui... ce facea domnul sofer?????

>

in 14 Septembrie 2017 23:52

Rușine firmei Tabita tur și patronului firmei (care se ține și credincios penticostal), de ce minte acel director cu șoferul lui netrebnic că l-au căutat aproape o ora că poți să masori parcarea cu centimetru intr-o oră. O sar vadă ce-o să la judecatorie acolo se va vedea cine este vinovat și ce drept are acel sofer(netrebnic)să lase un om in drum!

>

in 16 Septembrie 2017 17:39

Nu lau gasit?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.