S-au tras la sorți președinții secțiilor de votare din Sălaj

2
1469

Tragerea computerizată la sorți, în vederea desemnării celor 313 președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Sălaj, precum și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile parlamentare, a avut loc luni, la eveniment fiind prezent și Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj, alături de subprefecții Romeo Sârca și Robert Vasvari.

Tragerea la sorți s-a făcut în ordinea alfabetică a localităților, în două etape, pe funcții, prima aleasă fiind funcția de președinte, apoi cea de locțiitor. Alte criterii stabilite pentru tragerea la sorți a celor două categorii, au fost apropierea domiciliului sau reședinței față de sediul secției de votare, precum și studiile absolvite.

Documentele pot fi consultate pe link-ul următor:https://www.roaep.ro/…/2020-11-16_120448-PV-afisare…

2 COMENTARII

  1. Poate fi pandemie, poate fi tragedie, neamțu nu se lasă, o ține mațu-gaiu cu alegerile. Să i-o dăm în flit, pe 6 dec, toată lumea la vot, jos cu libăralii !

  2. Mai, ticalosule pesdist platit de ciuma rosie de Salaj, lasa-i pe salajeni sa gandeasca singuri ca-i singurul judet „rosu” din Transilvania! Pana si moldovenii s-au desteptat, numai voi o tineti langa cu Pop Ghrorghe Militianul si Dana Cota. Mergeti invartindu-va penali ce sunteti! Numai mitomani si puscariabili aveti peste tot. Ati omorat oameni cu zile. Nu v-ati ocupat decat sa-l scapati de inchisoare pe Dragnea, iubitorul de familie traditionala!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.