S-au tras la sorți președinții secțiilor de votare din Sălaj

2
1396


Tragerea computerizată la sorți, în vederea desemnării celor 313 președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Sălaj, precum și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile parlamentare, a avut loc luni, la eveniment fiind prezent și Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj, alături de subprefecții Romeo Sârca și Robert Vasvari.

Tragerea la sorți s-a făcut în ordinea alfabetică a localităților, în două etape, pe funcții, prima aleasă fiind funcția de președinte, apoi cea de locțiitor. Alte criterii stabilite pentru tragerea la sorți a celor două categorii, au fost apropierea domiciliului sau reședinței față de sediul secției de votare, precum și studiile absolvite.

Documentele pot fi consultate pe link-ul următor:https://www.roaep.ro/…/2020-11-16_120448-PV-afisare…

2 COMMENTS

  1. Poate fi pandemie, poate fi tragedie, neamțu nu se lasă, o ține mațu-gaiu cu alegerile. Să i-o dăm în flit, pe 6 dec, toată lumea la vot, jos cu libăralii !

  2. Mai, ticalosule pesdist platit de ciuma rosie de Salaj, lasa-i pe salajeni sa gandeasca singuri ca-i singurul judet “rosu” din Transilvania! Pana si moldovenii s-au desteptat, numai voi o tineti langa cu Pop Ghrorghe Militianul si Dana Cota. Mergeti invartindu-va penali ce sunteti! Numai mitomani si puscariabili aveti peste tot. Ati omorat oameni cu zile. Nu v-ati ocupat decat sa-l scapati de inchisoare pe Dragnea, iubitorul de familie traditionala!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here