S-au afișat rezultatele finale de la Titularizare

0
364

11 dascăli au primit note mai mici după recorectarea lucrărilor.

62,59 la sută este rata de promovare înregistrată în Sălaj la examenul de Titularizare, după rezolvarea contestațiilor. În urma reevaluării lucrărilor contestate la proba scrisă, procentul de promovare a crescut la 1,06 la sută față de cel inițial (61,53 la sută) și depășește rata de promovare înregistrată la nivel național (60,76 la sută).

Au fost depuse în total 53 de contestații. Pentru 41 de lucrări contestate notele inițiale au fost mărite, în timp ce pentru 11 lucrări notele inițiale au fost micșorate, iar pentru o lucrare nota a rămas aceeași.

2 candidați au obținut nota 10 (zece), 234 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, iar 96 de candidați au obținut note între 6, 99- 5, restul obținând note sub 5.

In centrele de evaluare au fost notate 377 de lucrări, întrucât, din totalul de 460 de candidați înscriși, 51 de candidați au lipsit, iar 32 de candidați s-au retras din concurs. Nu au fost lucrări anulate și nici candidați eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul școlar, în perioada 12 – 14 august.

În 2019, rezultatele la Titularizare au fost dezastruoase în Sălaj, după soluționarea contestațiilor rata de promovare fiind de 41,67 la sută.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here