S-a tras la sorti ordinea pe buletinele de vot la alegerile parlamentare

27
2028
S-a tras la sorti ordinea  pe buletinele de vot  la alegerile parlamentare

La Biroul Electoral Judetean Salaj a avut loc ieri tragerea la sorti a partidelor pentru a se stabili ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 11 decembrie.
Tot ieri, presedintele BEJ Salaj a transmis o decizie catre Prefectura
judetului Salaj, prin care se cere sa se tipareasca buletinele de vot cu partidele in ordinea in care au fost trase ieri la sorti.
Pe buletinul de vot pentru Senat vom avea opt partide, in timp ce pe buletinul de vot pentru Camera Deputatilor vor fi 24 de partide.
Prima pozitie pe buletinele de vot a fost atribuita celor de la PSD, iar pe a doua pozitie este UDMR. În ordine, atat la Senat cat si la Camera Deputatilor, urmatoarele pozitii sunt: ALDE, PNL, ANR, PMP, USR. Buletinul de vot pentru Senat se incheie cu lista celor de la PRU. stop_coloana
Pe buletinele de vot pentru Camera Deputatilor, dupa cei de la PRU vor mai fi, in ordine, cei de la Uniunea Culturala a Rutenilor, Asociatia Macedonenilor, Uniunea Democrata a Slovacilor si Cehilor din Romania, Uniunea Democrata Turca, Uniunea Armenilor, Uniunea Sarbilor, Comunitatea Rusilor Lipoveni, Uniunea Polonezilor, Uniunea Bulgara din Banat, Asociatia Italienilor, Uniunea Elena, Asociatia Romilor, Forumul Democrat al Germanilor, Federatia Comunitatilor Evreiesti, Asociatia Liga Albanezilor si Uniunea Croatilor.

COMENTARII

  1. Dacă nu merg integral, suntetslabi.bs sa știți că am vorbit și eu e stabilit, Pusta,cRastoltu Desert si New York merg (INTEGRAL) cu PSD. Suntem mai tari ca PRU!

  2. fraier esti ,am fost in aceeasi situatie,la terminarea liceului profil matematica-fizica ,certificatul de calificare era de lacatus mecanic si toti ne angajam inainte de armata si aveam vechime neintrerupta

  3. astia care ziceti ca Mocanu nu are scoala sa stiti ca are cea mai multa scoala! tot timpu a ajutat saraci si niciodata nu pleci cu mana goala de la el pentru ca intelege oameni simpli. are cea mai buna scoala si se lupta pentru ROMANIA de ani de zile. sa stabilit Ileanda e cu Ioan Mocan

  4. atata taraboi degeaba ce s-a facut in districtul salaj de 25 de ani, in schimb ei n-au stat degeaba tot sasesute sunt,credeti ca o sa fie altfel? poate-o sa-si mai traga o indemnizatie ca-i greu sa stai patru ani degeaba

  5. Este o cenzura incalificabila la adresa domnului como. Invidia e mare. La fel cum a generat profesionalism si sicces la serviciul de ambulanta salaj, va genera si mai deoarte cu toata cenzura presei. Un scurt exemplu: de ce n-a interesat pe nimeni finalizarea lucrarilor de fatada, cu porti electrice, moderne a serviciului de ambulanta salaj? De ce? De ce nu a interesat pe nineni din presa ca domnul como e presedinte pe regiunea N-V a PMP si au egzistat niste discutii clare intre el si Traian Basescu la ultimul congres la sala Palatului? De ce? De ce nu vorbeste nimeni de reformarea formatiunii politice din care face parte domnul como( vezi epurarile din vara) ? De ce? Si lista ar mai putea continua. Probabil, desigur ca domnul Como deranjeaza. Martafoii si semidoctii se tem de profesionalism. Cu toata teama si cenzura voastra, v-eti vedea cine va defila pe 11 decembrie. Lupta como! Jos cenzura.

  6. Nu puteti voi cenzura cat putem noi vota. Antr-adevar, il sustinem pe domnul como. Singurul repros ce ii poate fi adus si-l va costa minimum minimorul 10-12 % la suta dinvoturi e parteneriatul cu domnul de la PRU. Domnule Liviu Balint, in lumina celor ce se aud, va rog sa va deziceti public de Ioan Mocan. Multumesc . Votam Liviu Balint!

  7. IARTA-I DOAMNE , CA NU STIU CE ZIC! sI NU STIU CE FAC SI IN CE BELELE O SA INTRE. pRIMARII FAC LEGEA. dACA SUNT PSD-ISTI, tANARUL nOSA SI INTELECTUALUL POP GHITA VOR IESI IAR. sI CUM SALAJUL EWSTE ROSU CA PARA, , IAR O SA VA FIE BINE VREO 4 ANI CU CEI DOI DESTEPTI.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.