S-a semnat contractul pentru tronsonul Nădășelu – Mihăești – Zimbor

2
516

Contractul pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă cuprins între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de aproximativ 31 de kilometri, a fost semnat în această dimineață, la Cluj Napoca.

La semnarea actului au participat premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Cei 31 de kilometri vor fi construiți de o firmă românească, UMB Bacău, cea care va construi şi tronsonul Zimbor – Poarta Sălajului.

Potrivit ministrului Transporturilor, prin semnarea acestui contract vor fi în execuţie 110 kilometri de autostradă, iar 67 de kilometri în proceduri de licitaţii, cu termen de depunere a ofertelor luna noiembrie a acestui an, respectiv tronsoanele dintre Zalău şi Nuşfalău, cu tunelul Meseş, şi cel dintre Suplacu de Barcău şi Chiribiş.

Din delegația oficială aflată în vizită în județul vecin mai fac parte ministrul Săntății, Nelu Tătaru, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Pe agenda prim ministrului se mai află participarea la semnarea Protocolului de asociere a UAT Câmpia Turzii, UAT Turda și județul Cluj, în vederea realizării în parteneriat a proiectului de investiții “Centura Ocolitoare Turda – Câmpia Turzii”, o întâlnire cu reprezentanții conducerii Universității Babeș-Bolyai și o vizită la amplasamentul proiectului Spitalului Regional de Urgență Cluj.

2 COMMENTS

  1. Promisiunile desarte si hartiile se misca repede in campania electorala !! Sa vedem cand vor fi finalizate si date in functiune tronsoanele de autostrada . LA anul si la multia ani , sau la Pastele Cailor ??!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here