SondajRSS Feed

S-a rezolvat si problema soselei ocolitoare a Jiboului

11 Ianuarie 2017

Primarul Jiboului, Dan Ghiurco, a rezolvat, prin numeroase interventii la regionala CFR Cluj-Napoca, problema soselei de centura a Jiboului. Dan Ghiurco ne-a spus ca, din data de 15 ianuarie, o firma din Oradea, contractata de regionala Caile Ferate Romane, se va ocupa de montarea barierelor pe soseaua ocolitoare a Jiboului, iar cat de repede, cel mai nou drum din Jibou va fi dat in folosinta, la un an dupa receptie. 

Din data de 18 februarie 2016, cand centura a fost receptionata, si pana in prezent ea nu a putut fi folosita, deoarece Serviciul de Circulatie al IPJ Salaj a interzis circulatia pe acest tronson rutier. Motivul a fost lipsa unei bariere corespunzatoare la nivelul intersectiei cu calea ferata, la iesirea ’nspre Somes Odorhei

S-a rezolvat si problema  soselei ocolitoare a Jiboului
. CFR s-a rezumat sa marcheze trecerea doar cu crucea "Sfantului Andrei", refuzand mai apoi sa doteze trecerea cu bariera luminoasa si acustica. Soseaua de centura are o lungime de 5 kilometri si a costat 6 milioane de euro. A facut un an vechime fara sa fie circulabila.

 

 

 

Vizualizari 1088
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2017 6:54

Soseaua - foarte buna si se circula pe ea de la receptie.

>

in 11 Ianuarie 2017 7:41

Eduard Farcas cel mai mare mincinos si dezinformator!rusine mincinosule ,se circula pe centura de la receptie!ai putea lucra la Antena 3 lingau al Psd-ului.

>

in 11 Ianuarie 2017 7:42

Eduard Farcas cel mai mare mincinos si dezinformator!rusine mincinosule ,se circula pe centura de la receptie!ai putea lucra la Antena 3 lingau al Psd-ului.

>

in 11 Ianuarie 2017 8:30

5 km sa coste 6 milioane de euro???!!! Pai este pavata cu aur??!!! Un milion doua sute de mii de euro pt. un km de drum???!!!!! Cine era primar atunci? Nu cumva anuta indries, zisa si "ABRAMBURICA"? Daca ea a fost, m-am linistit de ce a costat atat de mult: A adus pamant de la cariera din Cuceu (ca de, Somesul era prea departe!) de la balanean! Cati banuti ai bagat in buzunar, stimabil-o, pentru asemenea mega-super-prostie? La cat de fraiera esti, te-ai multumit cu cateva clipe de de amor de la cel autointitulat"dumnezeul Jiboului!

>

in 11 Ianuarie 2017 12:11

Eduard scrie numai prostii - total dezinformat

>

in 11 Ianuarie 2017 14:00

Pai cum s-a rezolvat ba daca doar in 15 ianuarie va fi instalata? Scrie mai bine ca rigolele de scurgereau fost facute invers, apa curgand din aval spre amonte...Chiar, din primarie nu i-a verificat nimeni? De fapt, vicesa nu s-a prea consultat cu nimeni, iar la final a organizat o conferinta de presa, in care n-a invitat nici un consilier local, lasand sa se creada ca este doar meritul ei!Iata care a fost meritul dumneatale, stimabil-o!Cel de la 8:30, cam are dreptate...

>

in 11 Ianuarie 2017 16:31

bravo romanilor ! dar daca tot stioti asa de multe problem, de ce nu le sesizati in scris la organelle abilitate ? Incepeti cu Primaria, caci ea este beneficarul, si contunuati cu Inspectia in constructi, cu Curtea de conturi, cu DLAF=o instituitie care verifica modul de utilizare a fondurilor europene si nu in ultimul rand DNA !!!

>

in 11 Ianuarie 2017 16:32

DNA l-a sal;tat pe primarul din Somes Odorhei pentru chesti mult mai marunte decat cele de la acest proiect de 6 milioane de euro

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.