SondajRSS Feed

S-a deschis patinoar la Zalau

16 Decembrie 2013
Patinoarul din Zalau si-a deschis portile pentru al patrulea an consecutiv. Cei drept, la preturi ceva mai mari decat anul trecut

Complexul sportiv Divino a deschis portile patinoarului din Zalau saptamana trecuta, oferind astfel o alternativa iubitorilor sporturilor de iarna. Cei care vor sa patineze o pot face in fiecare zi incepand cu ora 12.00, pati-noarul fiind deschis pana la ora 24.00. Pe gheata se poate intra din doua in doua ore, iar o repriza de patinat dureaza o ora si jumatate, fiind nevoie de o juma-tate de ora pentru refacerea ghetii.

Pretul cu care se poate inchiria o pereche de patine este de 10 lei, neschimbat fata de anul trecut. Masurile disponibile sunt intre 28 si 46. Complexul mai pune la dispozitie, gratuit, patine pentru copii cu varste cuprinse intre doi si trei ani, astfel ca parintii cu copii mici se pot bucura impreuna de o repriza de patinaj.

A crescut in schimb pretul intrarii pe patinoar, fata de anul trecut, motivul fiind scumpirea curentului. Un adult va scoate din buzunar 12 lei pentru o repriza de patinaj, cu doi lei mai mult
S-a deschis patinoar la Zalau
decat anul trecut. Pentru un copil pretul de intrare a crescut cu trei lei, ajungand astfel de la sapte lei, anul trecut, la 10 lei, anul acesta.

Complexul pune la dispozitie bauturi calde pentru toate gustu-rile. Pentru doi lei va puteti incalzi cu un ceai sau o ciocolata calda, iar cei care vor sa se rasfete cu un pahar de vin fiert, vor trebui sa scoata din buzunare trei lei.

Programul pe timpul vacantei si in weekend-uri va fi extins cu doua ore, astfel ca in aceasta perioada patinoarul va fi deschis de la ora 10.00 la ora 24.00, iar in zilele de Craciun si Anul Nou patinoarul va avea program normal, de la 12.00 la 24.00.

Vizualizari 7487
Comentarii articol

>

in 16 Decembrie 2013 22:57

Rusine...pune mana carte si invata sa scrii corect!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.