Locul șapte pentru Raul Crecan in proba de 1.500 de metri la Naționalele de la Pitești

Alături de Paula Todoran, la Campionatul Națio-nal de Atletism de la Piteștui au mai participat și juniorii, Marian Cătălin și Luca Gruia de la Liceul cu Program Sportiv ”Avram Iancu” Zalău, antrenați de Teodor Bidian și Raul Crecan, de la Clubul Sportiv Școlar Zalău, antrenat de Nelian Ianchiș. 

Cel mai bun rezultat l-a obținut sportivul de la CSS Zalău, Raul Crecan care a terminat cursa de 1.500 de metri pe poziția a șaptea, cu timpul de trei minute, 58 de secunde și 73 de sutimi. De asemenea elevul antrenat de Nelian Ianchis a mai concurat și în proba de 800 de metri, unde s-a cla-sat pe locul 20, cu timpul de două minute, o secundă și 84 de sutimi.
Cei doi sportivi de la LPS Zalău au terminat cur-sele la care au participat în primii 20 de sportivi. Marian Cătălin a încheiat cursa de 5.000 de metri pe locul 17 cu timpul de 16 minute, o secundă și 35 de sutimi, în timp ce Luca Gruia s-a clasat al 16-lea la finalul probei de 10.000 de metri, cu timpul de 34 de minute, 50 de secunde și nouă sutimi.
”Având în vedere că spor-tivii mei sunt încă juniori pot zice că sunt mulțumit de prestația lor. Este foarte greu la seniori. stop_coloana A fost și un antrenament bun pentru finala de la juniori de peste două săptămânii”, a declarat antrenorul Teodor Bidian.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *