SondajRSS Feed

Royal Garden - cea mai mare si mai frumoasa sala de evenimente din Salaj a fost inaugurata ieri

15 Iunie 2018

Royal Garden, cea mai mare si mai frumoasa sala de evenimente din Salaj, a fost inaugurata ieri de cunoscutul antreprenor Gheorghe Stanciu. Lansarea oficiala a fost un eveniment remarcabil pentru mediul privat salajean, cel care tine in picioare economia judetului, iar impunatoarea constructie de pe Meses tocmai a pornit pe calea consacrarii ca o emblema a judetului. Cei care trec pe drumul E81 spre Cluj vor vedea de ce.

Royal Garden intregeste complexul Colt de Rai construit de antreprenorul zalauan in cadrul mirific al padurii de pe Meses si este o incununare a efortului facut pentru a aduce la standarde care pareau de neatins pentru Salaj a conditiilor pentru organizarea de evenimente.

 

In incertitudinea evenimentelor actuale, inaugurarea unei afaceri vine ca o raza de speranta pentru mediul privat.
Intr-o atmosfera calda, cu prieteni, colaboratori, familie, apropiati, dar si mirii care urmeaza sa faca nunta la Royal Garden, ieri s-a deschis oficial cea mai mare sala de nunti din Salaj. Invitatii au spus prezent pentru a se bucura impreuna cu Gheorghe Stanciu de aceasta realizare. “n deschidere, trei preoti au sfintit noul asezamant, ca simbol al recunostintei fata de Dumnezeu pentru proiectul finalizat. Au fost invitati sa impartaseasca experienta parcurgerii acestei investitii toti reprezentantii firmelor colaboratoare. De subliniat, majoritatea salajene, pentru ca este important, in viziunea lui Stanciu, sa fie asigurate locuri de munca salajenilor in primul rand. La finalul cuvantarilor, Stanciu le-a multumit tuturor pentru prezenta, apreciere si sustinere. Gazda evenimentului a mai spus ca, atata timp cat Dumnezeu ii da putere de munca, investitiile nu se vor opri.
“Am calculat, ca, in medie, o data la cinci ani am inaugurat ceva. E o satisfactie. Cel mai bucuros sunt ca am reusit sa fac din Comfrig o firma puternica si sa facem la Criseni o baza de productie la standarde europene. Totul, prin eforturi proprii. Peste 200 de oameni au unde sa munceasca. “mi doresc ca si pe viitor, oamenii si firmele cu care am lucrat sa-mi ramana alaturi si sa inauguram impreuna alte investitii necesare pentru salajeni”, spune Gheorghe Stanciu.

O reusita "made in Salaj"

Acolo unde exista vointa, know-how, disponibilitate pentru effort, dorinta pentru reusita si, cel mai important, se doreste mai bine pentru comunitatea careia iI apartii, totul devine posibil.
La uriasa investitie Royal Garden s-a muncit la foc continuu timp de un an si patru luni, un termen de finalizare in care putini credeau la inceput, avand in vedere amploarea lucrarii.
Gheorghe Stanciu are insa recunoastere de antreprenor ambitios, care stie sa faca si face. Asa ca a pornit motoarele investitiei, a deschis santierul, si-a contactat colaboratorii traditionali din judet si a pus muntelui Meses o perla.
Zece firme, cavsitotalitatea din Salaj, fie ca au fost firme furnizoare sau care si-au oferit serviciile, au fost angrenate in aceasta investitie. S-a finalizat cu succes, cu un rezultat pe care nimeni nu il banuia, pentru ca dincolo de faptul ca sala de evenimente este cea mai mare din Salaj, finisajele o califica de departe ca cea mai frumoasa. Am vazut ieri la lansare admiratie inclusiv in randul celor care au participat la constructie in diferitele faze intermediare.

Royal Garden – unicat din toate punctele de vedere

Royal Garden este cea mai mare sala de evenimente din Salaj. Sala are o capacitate de 600 de locuri, iar o a doua sala din cadrul cladirii are o capacitate de inca 250 de locuri. Mai sunt opt incaperi dormitor la standarde unicat, camera mirilor, o bijuterie, iar serviciile sunt complete, complexe si de inalta clasa. Pentru interior

Royal Garden - cea mai mare si mai frumoasa sala  de evenimente din Salaj a fost inaugurata ieri
ul salii pot vorbi doar imaginile.

Complexul Colt de Rai – descrierea sucesului

Complexul Colt de Rai are itnceputurile in anul 1997, cand aproape de varful masivului Meses s-a construit pensiunea care i-a dat numele. Pensiunea a fost conceputa cu o capacitate de 40 de locuri de cazare, sala de conferinte cu 30 de locuri si sala de evenimente de 100 de locuri.

Cum serviciile au fost apreciate de salajeni, antreprenorul Gheorghe Stanciu a decis ca se impune dezvoltarea unui complex de evenimente. Iar in 2013 a fost inaugurata sala de evenimente Green Garden, cu o capacitate de 450 de locuri.
Royal Garden completeaza complexul Colt de Rai, cu o capacitate totala de 850 de locuri, si il aduce la la un grand total al capacitatii de 1.400 de locuri.
In 2016, langa pensiune a fost inaugurata si sala pentru starea civila si o capela pentru cununia religioasa, astfel incat serviciile sa fie complete.
Complexul are si 300 de locuri de parcare, din acest punct de vedere clientii avand confort deplin.
Pentru serviciile oferite in complexul Colt de Rai, in functie de eveniment, sunt angrenati 60 de angajati.

Satisfactia antreprenorului sunt oamenii

Gheorghe Stanciu se declara fericit ca investitia sa aduce locuri de munca noi, apreciaza concurenta prin faptul ca duce la ridicarea standardelor pentru clientii salajeni si se bucura sa iI aiba alaturi pe toti cei care au contribuit, fie si cu o vorba buna, la reusita – de la forta de munca, la colaboratori, prieteni, furnizori, institutii. Marturiseste cu emotie ca a fost sprijinit enorm de familie, in special de fica lui, Andreea, si de fiul lui, Raul, dar si de un colectiv exceptional, care s-a mobilizat la maxim pentru succes. A avut sprijin la aceasta investitie si din partea institutiilor statului, care si-au oferit exemplar serviciile in demersul obtinerii documentelor pentru construirea salii Royal Garden, o investitie valoroasa cum intalnim mai rar in Salaj si care face cinste judetului in regiune si in Romania.

 

"Pentru mine, cel mai important este sa-i am pe cei cu care am lucrat langa mine in aceasta zi. Am facut o echipa grozava cu aceleasi firme cu care am colaborat si la constructia salii Green Garden. “mi place stabilitatea si de asta am ales aceiasi oameni cu care sa lucrez, pentru ca eu asa cred, ca oamenii sunt cei mai importanti. Buna colaborare este garantia unui rezultat bun. Le multumesc din suflet tuturor, am parcurs impreuna si bune si rele pana la realizarea acestui proiect. Ne-am contrazis uneori, am cautat solutii impreuna si am cazut de acord in final. Le multumesc si muncitorilor, celor care au pus osul la treaba. Ei sunt baza a ceea ce am facut aici. Nu de putine ori am stat pana tarziu si poate ne-a prins si noaptea ca sa putem termina lucrarea. Special, si nu in ultimul rand, ii multumesc Andreei, fiica mea, si lui Andrei, sotul ei, pentru ca m-au sustinut si ajutat in momentele dificile”, a spus in fata salii pline, ieri, la inaugurare, Gheorghe Stanciu.

 

Primii care au sarbatorit realizarea spectaculoasei sali Royal Garden au fost toti cei aproximativ 150 de muncitori de la cele zece firme colaboratoare care au contribuit la constructie, fiind invitati miercuri la complexul Colt de Rai.

Vizualizari 9643
Comentarii articol

>

in 15 Iunie 2018 0:20

l-o sprijinit si ginerele, ati uitat de el.

>

in 15 Iunie 2018 6:02

Eu asa mancare rea ca si la Colt de Rai nu am mancat nicaieri,servirea la fel,nu vorbesc ca s-a intamplat ocazional pt.ca am fost la 6 nunti care au fost la fel din acest punct de vedere.multumesc

>

in 15 Iunie 2018 6:40

Pentru 6.02.imi cer scuze dar daca tu mănânci rahat toata ziua cand dai de ceva bun te apuca greata.

>

in 15 Iunie 2018 8:01

Merita un domn ca Gheorghe Stanciu sa ajunga primarul Zalaului. Un om gospodar care a facut multe lucruri pa pamant!

>

in 15 Iunie 2018 8:19

No, varu o dat lovitura...

>

in 15 Iunie 2018 8:30

Stanciu şi-a început campania pentru primărie. O să ducă şi echipa de volei să-i viziteze "marile realizări" ca în campania trecută.

>

in 15 Iunie 2018 9:26

Mulțumește muncitorilor care au pus osul la muncă ca salariu le este minim pe economie și- a făcut pe spatele lor .

>

in 15 Iunie 2018 9:29

Nu fiti invidiosi.Acest local este deosebit.Il felicit pe dl.stanciu.Il sustin pentru functia de primar.Poate face multe pentru Zalau si va face.

>

in 15 Iunie 2018 9:37

In Zalau in ultimii ani s-au construit doar sali pentru nunti si biserici ,oare chiar de toate asrea e nevoie ?

>

in 15 Iunie 2018 10:20

Stanciu primar are de toate poate nu mai fura

>

in 15 Iunie 2018 10:20

Stanciu primar are de toate poate nu mai fura

>

in 15 Iunie 2018 11:40

Are dreptate cel de la 6.02.Mâncarea ....si servirea foarte proastă. Sa nu laşi tu băuturile pe masă?? Să stai la cheremul ospătarului să bei un pahar de apă?

>

in 15 Iunie 2018 12:28

domnu Stanciu sper ca mergeti acum in echipa domnului Mocan sa candidati de primari in Zalau abia asteptam sa va votam toata familia

Felicitari>

in 15 Iunie 2018 12:36

Felicitari d-nului Stanciu, familiei si intregii echipe care au lucrat la obiectiv. Sa fie sanatosi si sa-l foloseasca mult timp spre bucuria tinerilor care vor serba multe evenimente fericite acolo... Apropo. Obiectivul este pe raza localitatii Ciumarna !\r\n\r\n

>

in 15 Iunie 2018 12:36

Tocmai am citit articolul și bineînțeles am citit și comentariile aferente! Noi am făcut nu ta la Colț de Rai și am fost extrem de multumiți , totul la superlativ, pentru Dl care se plângea de băuturi , sa știți ca la nunta noastră noi mirii am cerut sa nu fie bautura pe mese din motiv al elegantei ( și lumea a fost mulțumită ) ! Îmi pare rău ca exista atata invidie si răutate intr un oraș atat de mic! \r\nFelicitări Colț de Rai

>

in 15 Iunie 2018 13:02

rusine te si lauzi nu esti in stare sa-ti educii copii au facut doar belele asta nu spui tot visezi sa fi PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN tu care nu ai fost in stare sa te ocupi de educatia copiilor\r\n

meniu>

in 15 Iunie 2018 13:12

pentru 6.02 cel de la 6.40 are dreptate, eu am facu nunta acuma in luna iunie 2018 si nu s-a plans invitati ca nu este buna ci din contra foarte buna, la fel si servirea ireprosabila, multumim pe aceasta cale D-nei ANDREEA administratorul Pensiunii Colt de Rai.

>

in 15 Iunie 2018 13:13

Interesanta întrebare la 9:37.

>

in 15 Iunie 2018 13:43

Dacă tot vreti o nunta reusită,cumâncare şi servire exemplară,mergeți la PRESTIGE EVENTS .Rodica dă clasă!!

>

in 15 Iunie 2018 14:04

Intradevar mancarea este rea, eau cateva feluri la aoeritiv amare ca nu le puteai manca. Mincarea este rea.

>

in 15 Iunie 2018 14:28

Aici nu e vb de mancare ,ca e buna ,ca e rea ,aici e vb de inutilitate une sali de nunti pt 600 de persoane .Cu banii investiti in inutilitati se puteau construi lucruri utile. In Zalau nu sunt crese de ex.

>

in 15 Iunie 2018 15:03

Este exact de ce are nevoie Salajul!\r\nSali de nunti si distractii, la asta va pricepeti in loc sa investiti banii in crearea de locuri noi de munca in productie. Bani aruncati in vint!\r\nAsa se vede din afara.

Sala Royal Garden>

in 15 Iunie 2018 17:12

Sala e doar frumoasă, atât! Mâncarea este oribilă din toate punctele de vedere. Sunt din zonă și cunosc situația. Nu recomand sub nici o forma această sală. Păcat!

>

in 15 Iunie 2018 18:18

Vai câta răutate. Ce oameni invidioși . Mi ar plăcea ca toți cei care postează atâtea răutăți sa și publice și numele , sa nu se ascundă după un anonimat ! Eu am făcut nunta acolo la doi copii, dacă era așa cum scriu acei invidioși , nu făceam și a doua nunta ! Dar din contra a fost totul minunat ! Rușine ca vreți sa denigrați imaginea unei locații!

>

in 15 Iunie 2018 22:51

Mulțumiri nu le aduci și celorlalți gineri

>

in 15 Iunie 2018 22:53

Poate să-și facă ca oameni nu - i plăteste bătaie de joc face .

Foarte adev?rat.Mancarea este rea>

in 16 Iunie 2018 2:19

Foarte adevărat.Mancarea este rea

>

in 16 Iunie 2018 9:07

Royal Garden.... oare ce naționalitate are acest stanciu. Nu cred că este român.

>

in 16 Iunie 2018 9:29

Nu îl tot lăudați atat pe Stanciu. Doar muncitorii lui îl cunosc cel mai bine. Că lucrează și 16 ore pe zi. Și asta pt 3-4 lei pe oră. Își bate joc de angajații lui

>

in 16 Iunie 2018 9:32

9,07.. Stanciu nu ştie că în Romania limba oficială este LIMBA ROMÂNĂ.

>

in 16 Iunie 2018 13:33

Nu știu cum o fi sala. Articolul e fenomenal. Cine te meditează la română, anonimule?

>

in 16 Iunie 2018 18:29

Nimeni nu semnează articolul ca să nu ne dăm seama cine-l linge în c...pe Stanciu pentru un şpritz rece.

in 16 Iunie 20:39>

in 16 Iunie 2018 20:56

Nimenea dintre ce-i ce luat masa Royal Garden,poate da un cuvint despre cum se maninca in acel restaurant,eu care fost pot spune numai cuvinte de lauda despre acel restaurant.

>

in 16 Iunie 2018 21:35

Da. Sala ca la țară..mo da asta e...mâncare de 2 lei pentru un anumit public

>

in 16 Iunie 2018 21:38

Pe fonduri .e usor ..jumate banii în buzunar

>

in 17 Iunie 2018 9:50

Bai voi astia care tot comentati despre tot, si luati la bani marunti fiecare detaliu, fie el chiar nesemnificativ, pe langa subiect, voi ati realizat ceva in viata? Ceva marunt, sau numai va uitati la altii care isi dedica toata energia unui scop in viata, si poate de aia isi neglijeaza poate familia, care totusi, este unita, copii si parintii nu ti-i alegi, oare voi asa familii perfecte aveti? Copii vostri sunt toti macar cu cei sapte ani de acasa? Ca voi nu pareti ca i-ati avea daca faceti astfel de afirmatii de joasa speta. Bai golanasilor, invidia o sa va roada pe dinauntru pana o sa crapati...

>

in 17 Iunie 2018 11:19

Oameni urati, acesti postaci, cum face unul ceva, hop pe el! Acesti postaci sunt niste terchea-berchea, nici un pic de scoala n-au facut, au venit la oras de pe banca de la ei de la tara si barfesc ca babele!

>

in 17 Iunie 2018 13:02

Bine ca n-a construit o farmacie sau sala de jocuri.

>

in 17 Iunie 2018 16:49

Dar pentru un cimitir privat in Zalau nu are nimeni bani sa investeasca ,oricum in urmatorii ani si cei cu pensii speciale vor trebui de voie sau nevoie sa treaca la judecata Domnului si apoi nu este bine sa fie gasiti intr-un cimitir cu cei nevoiasi cu venituri minime.Recomandam sa-si ia cu ei si cuponul de pensie pentru trecerea usoara a vamilor .

>

in 17 Iunie 2018 21:18

Asta de ajunge primar dubleaza impozitile si isi face aieroport privat pe bani nostrii ...

>

in 19 Iunie 2018 7:05

Pt.cel ce zice ca ne ascundem,zicem o parere,nu este invidie,sunteti voi fraieri,daca alearga sa faca ceva,alearga pt.el si familia lui nu pt.tine sau mine si nu este singurul ce a facut ceva in Zalau,imi sustin parerea foarte rea mancarea,nu este proaspata carnea culmea ca se ocupa cu aparate frigorifice,cum altu isi da parerea ca este ok sala ,mancarea,servirea,parerea mea este ca nu este buna mancarea si servirea....

>

in 20 Iunie 2018 21:13

Muncitorii de la firma lui Stanciu muncesc minim 240 ore pe luna pentru salariul minim.Nu a facut pentru cei din jur sala .A facut-o pentru a trai bine el si familia lui pe seama economiilor facute pe spinarea muncitorilor.\r\n

>

in 20 Iunie 2018 21:15

Andreea ,fiica lui Stanciu,oare nu ti-a spus nimeni pana acum ca la un eveniment in miezul zilei nu te imbraci cu rochie lunga pana in pamant-adica nu te imbraci cu rochie de seara ?\r\nLimbajul si tinuta dau eticheta ! dau stil !

>

in 20 Iunie 2018 21:20

"opt incaperi dormitor la standarde unicat"-expresia se foloseste de novici ! \r\nca sa ai clasa mai trebuie si ...putina scoala !\r\n

Baba Novici>

in 21 Iunie 2018 8:34

Hai, mai, ca e frumoasa si are clasa. Ai si tu putina scoala, foarte putina si toata lumea e bine.

>

in 21 Iunie 2018 16:28

Stanciu si fiica lui trebuie in primul rand sa investeasca in educatia lor. Cand incep sa vorbeasca vedem clar cine sunt ! Comportamentul fata de angajati si modul in care sunt platiti spun totul despre ei.Intrebati angajatii cate ore lucreaza si ce salariu au !\r\n

>

in 21 Iunie 2018 16:33

unde suntem 60 angajati la colt de rai ? ca trageti pe noi ca pe hotii de cai.

>

in 21 Iunie 2018 16:36

Daca oamenii sunt cei mai importanti,da-le salarii,nu firimituri.si nu ii pune sa lucreze 12 ore pe zi ca sa faci precum zici .... mare

>

in 23 Iunie 2018 9:32

Cei care il laudati pe stanciu de ce nu scrieti aici ca isi batea sotia si o inchidea impreuna cu copiii in grajdul animalelor in stana si el venea in zalau ? De ce nu scrieti ca fiica lui va avea in curand 3 copii cu 3 barbati ? De ce nu scrieti ca fiul fura motorina noaptea de la firmele care detineau camioane de prin judet ? De ce sotia marelui stanciu lucra la eon gaz pe cand el avea firme multe si era mare intreprinzator ? De ce sotia lui mergea la munca fardata la un singur ochi ? Ma da prosti mai sunteti

>

in 23 Iunie 2018 9:34

Cei care il laudati pe stanciu de ce nu scrieti aici ca isi batea sotia si o inchidea impreuna cu copiii in grajdul animalelor in stana si el venea in zalau ? De ce nu scrieti ca fiica lui va avea in curand 3 copii cu 3 barbati ? De ce nu scrieti ca fiul fura motorina noaptea de la firmele care detineau camioane de prin judet ? De ce sotia marelui stanciu lucra la eon gaz pe cand el avea firme multe si era mare intreprinzator ? De ce sotia lui mergea la munca fardata la un singur ochi ? Ma da prosti mai sunteti

>

in 23 Iunie 2018 14:34

ca va avea 3 copii ci 3 barbati nu e atat de grav precum e modul in care vorbeste cu cei care ii asigura un nivel de viata cum nu a visat ea in veacul vecilor !nu e asa de grav comparativ cu ceea ce spune cand deschide gura !din nefericire nici nu isi da seama la ce nivel e ! \r\n nu e asa de grav comparativ cu faptul ca muncitorii de la firma lor muncesc cate 240-250 ore pe luna pentru salariul minim !

>

in 23 Iunie 2018 14:35

Cei care il laudati pe stanciu de ce nu scrieti aici ca isi batea sotia si o inchidea impreuna cu copiii in grajdul animalelor in stana si el venea in zalau ? De ce nu scrieti ca fiica lui va avea in curand 3 copii cu 3 barbati ? De ce nu scrieti ca fiul fura motorina noaptea de la firmele care detineau camioane de prin judet ? De ce sotia marelui stanciu lucra la eon gaz pe cand el avea firme multe si era mare intreprinzator ? De ce sotia lui mergea la munca fardata la un singur ochi ? Ma da prosti mai sunteti

>

in 25 Iunie 2018 21:33

oameni buni ! Stanciu si fiica lui nu au sapte ani de-acasa! despre ce vorbim? stil?clasa? mai intai trebuie sa inteleaga ca muncitorii de care isi bat ei joc i-au adus unde sunt acum ! Stanciu stie de ce !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.