SondajRSS Feed

Procurorii nu s-au lasat pacaliti

Rostas Vasile la agresat pe seful de post din Maieriste si tot el a depus plangere

19 Mai 2017

Rostas Vasile tocmai a fost trimis în judecata pentru savârsirea infractiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare si ultraj. 

Probatoriul administrat în cauza pe parcursul urmaririi penale a relevat faptul ca în data de 15 mai 2015, inculpatul a formulat o plângere penala împotriva agentului sef principal la Postul de politie din Maieriste, Vaida Ioan, privind comiterea infractiunii de purtare abuziva, cunoscând ca aceasta este nereala si nu are o baza factuala reala, cu scopul de a-l intimida si a-i aduce atingere reputatiei profesionale.
In noaptea de 8 spre 9 mai 2015, inculpatul a exercitat acte de violenta asupra agentului sef principal Vaida Ioan, i-a adresat amenintari în scop de intimidare, persoana vatamata fii

Rostas Vasile la agresat  pe seful de post din Maieriste si tot el a depus plangere
nd functionar public ce implica exercitiul autoritatii si în exercitarea atributiilor de serviciu.
Logica pe care a mizat Rostas este, dupa cate se pare, ca daca el va fi cel care depune plangere penala, seful de post se alege cu probleme, desi el era agresorul politistului.
Dosarul a fost trimis spre solutionare Judecatoriei Simleu Silvaniei.

Vizualizari 978
Comentarii articol

sfsfagqewfAD>

in 19 Mai 2017 11:27

Halal sef de post ! Ma refer legat de alte cazuri ! Pacat ca nu ii verifica nimeni pe acesti funtionari publici. Se da putere la oameni fara scoala !

>

in 19 Mai 2017 13:34

seful de post poate demonstra ceea ce sustine ?

>

in 19 Mai 2017 13:43

vai de capul lor politisti de la tara ,ce au facut cand un cetatean din sat a furat tot satul ?va spun eu ,,nimic,,a furat de la fiecare casa unde era ceva de furat .halal politisti

>

in 19 Mai 2017 17:43

... adică, şeful de post a mers ... la agăţat?!!! mai

>

in 21 Mai 2017 12:39

Acest politist merita tot respectul comunitatii,deoarece isi face treaba, de ar fi toti ca el ar fi politia apreciata. Cei certati cu legea nu mai faceti comentarii rautacioase.

>

in 21 Mai 2017 13:25

Nu mai plangeti dupa smecherul Rambo care si-a batut joc de muta lume prin Moiad si prin vecinatati, ca a fost pus la punct de politistul Vaida de la Maeriste.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.