România a depășit 5.000 de decese cauzate de covid-19

0
229

În Sălaj s-au înregistrat 4 decese în trei zile

Răspândirea virusului covid-19 a devenit în această perioadă tot mai agresivă. România a trecut de 5.000 de decese cauzate de infecția cu coronavirus. Duminică, 4 octombrie, au fost înregistrate 56 de decese și, astfel, a fost depășit pragul de 5.000 de persoane care au fost răpuse de coronavirus de la începutul pandemiei.

Primul deces din țară al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat în data de 22 martie, la un bărbat de 56 de ani din județul Dolj.

Marți, 29 septembrie, în Sălaj au fost înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei

În Sălaj, marți, 29 septembrie, a fost ziua în care au fost confirmate 36 de cazuri de coronavirus, reprezentând cel mai mare număr de infecții cu Sars-CoV-2 de la începutul pandemiei. Miercuri, 30 septembrie, au fost confirmate alte 20 de cazuri, iar joi, 1 octombrie, s-au raportat încă 14 cazuri. Vineri, 2 octombrie au fost confirmate 17 cazuri, sâmbătă, 3 octombrie,  14 cazuri, iar duminică, 4 octombrie, alte 33 de persoane au aflat că sunt infectate cu coronavirus. Luni, 5 octombrie, în județul Sălaj nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Numărul total al cazurilor de coronavirus din Sălaj, de la debutul pandemiei, este de 806.

34 de sălăjeni au pierdut lupta cu coronavirusul

De la începutul pandemiei, numărul sălăjenilor care au decedat ca urmare a infecției cu coronavirus a ajuns la 34. În  trei zile, au fost anunțate patru decese. Un deces a fost confirmat sâmbătă, la un bărbat în vârstă 79 de ani, iar alte două decese au fost anunțate duminică, o femeie de 94 de ani și un bărbat de 78 de ani. Decesul cu numărul 34 în Sălaj a fost anunțat de autorități luni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, care a fost confirmat pozitiv în data de 19 septembrie și a decedat sâmbătă, 3 octombrie. Toate persoanele decedate aveau și alte probleme medicale. Primul deces cauzat de covid-19, în Sălaj, a fost confirmat  în data de 7 aprilie, la un bărbat în vârstă de 55 de ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here