Rezultate la concursul pentru posturile de directori in 137 de scoli din Salaj

33
10311

 

Rezultate la concursul pentru posturile de directori in 137 de scoli din Salaj

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a facut ieri publice rezultatele de la concursul pentru ocuparea functiei de director si de director adjunct in 137 de unitati de invatamant din judet. 

Nicio nota maxima, adica nici unul dintre candidati nu a obtinut maximul de 50 de puncte. Pentru a promova concursul minimul a fost 30 de puncte.

Cei mai buni si cei mai slabi

Cel mai mare punctaj l-au avut Florica Fanca si Victor Varga (49,375 puncte). Florica Fanca a concurat cu intentia de a ajunge director la Gradinita "Casuta cu Povesti" Zalau, iar Victor Varga vrea sa fie director la Liceul Teoretic Ion Agarbigeanu din Jibou.
In topul "rusinica" se afla Luminita Sorina Cordea, care a reusit doar 28,75 de puncte, sub minimul necesar. Ea vroia sa fie director ori la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Simleu Silvaniei, ori la Scoala Gimnaziala Traian Cretu din Napradea. Apoi, Gavril Neaga, care a vrut sa fie sef cu acte in regula la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei s-a "distins" cu doar 26,25 puncte. Cele mai putine puncte (23,75) le-a adunat Ana Monica Rad, care a vrut sa fie director la Liceul Tehnologic Ioan Ossian din Simleu Silvaniei. Ultimul pe lista este insa Ioan Pop, aspirant la fotoliul de director de la Scoala din Simisna, care nu s-a mai prezentat la proba scrisa, fiind singurul absent de la concurs. stop_coloana


Ce au facut candidatii cu blazon politic


Mai multi dascali salajeni cu talent politic au fost si ei prezenti la concursul pentru sefia in scoli.
Consilier local in Zalau din partea PSD, sefa la Centrul de Excelenta Judetean Salaj, Ioana Tuduce a strans doar 45,625 puncte, fiind depasita de multi alti aspiranti la functia de director.
Dari Toma, consilier judetean UDMR si director al Liceului din Sarmasag, a strans 48,75 de puncte.
Fost consilier judetean din partea PDL, Abrudan Ioan, a strans 48,125 de puncte.
Consilierul local zalauan al PNL Gheorghe Bancea, fost inspector scolar general, a strans 46,875 puncte.
Bode Karina, sotia presedintelui PNL Salaj, Lucian Bode, a avut doar 43,750 de puncte; sa spunem ca tot atatea cat a strans si Carmen Ardelean, directorul Liceului Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau.
Rezultatele finale se vor sti abia in luna noiembrie, dupa ce candidatii la functia de director vor sustine un interviu si isi prezinta in fata comisiei CV-ul.
Toate probele sunt inregistrate audio si video.
Coordonator al comisiei de concurs este Laura Crisan, sotia sefului de la Apele Romane Salaj, Cristian Crisan, iar sefa comisiei de concurs este Maria Pop, inspector scolar general, sotia senatorului PSD, Gheorghe Pop.

 

 

 

COMENTARII

 1. Pop Ioan de la Simisna, nasul lui Ciunt, unul dintre sefii cuibului de pesedisti de pe vale, n-a participat la concurs pentru ca n-a mai putut sa-i tzina spatele Pop Maria, sefa, nevasta senatorului, marea organizatoare a acestui concurs!

 2. RIDICOLUL SITUATIEI:COORDONATORUL CONCURSULUI DE DIRECTORI ESTE LAURA CRISAN, RESPONSABILA DIRECTORILOR DIN JUDETZ, CARE NU A REUSIT SA-SI IA CONCURSUL DE INSPECTORI ANUL TRECUT SCOLAR!?!

 3. Pe Rad Monica, sefa femeilor PSD din Simleu' Silvaniei,neadmisa la concurs, le-a impus-o, anul trecut scolar, simleuanilor, Pop Maria Luci, cea care inca "taie si spanzura" in scolile din Salaj. Tot impunere pesedista, de data asta "cu cantec" a facut Pop Maria, inspector scolar general, la Napradea, cand, anul trecut, si-a instalat "omul", Cordea Luminitza (sora sefului de politzie Gelu Cordea) in functia de director al comunei, in sperantza ca va putea "controla" zona! Din pacate pentru Maria Pop nici acest personaj n-a fost admis. Ce sa-i faci testele au venit de la Bucuresti, nu le-a mai facut ea, sa le poata "distribui" la...prieteni psd!?!

 4. PERSOANA ACEASTA SINISTRA DIN FRUNTEA INVATZAMANTULUI SALAJEAN VA TREBUI VA TREBUI SA "LUCREZE" UN TIMP CU DIRECTORI PE CARE NU I-A DORIT:COSTACHE RODICA, BANCEA GHEORGHE, ARDELEAN DANIEL, CRISAN SIMONA, DAROCZI IOSIF, CAMPEAN TITUS, ABRUDAN IOAN, NEGRU EMILIA!?! CE SE INTAMPLA CU SEFUL PSD DE LA API, LUNG IOAN, NU-L "PROTEJEAZA" NUMENI?

 5. PERSOANA ACEASTA SINISTRA DIN FRUNTEA INVATZAMANTULUI SALAJEAN VA TREBUI VA TREBUI SA "LUCREZE" UN TIMP CU DIRECTORI PE CARE NU I-A DORIT:JAKO ALEXANDRU, COSTACHE RODICA, BANCEA GHEORGHE, ARDELEAN DANIEL, CRISAN SIMONA, DAROCZI IOSIF, CAMPEAN TITUS, ABRUDAN IOAN, NEGRU EMILIA!?! CE SE INTAMPLA CU SEFUL PSD DE LA API, LUNG IOAN, NU-L "PROTEJEAZA" NUMENI?

 6. Organizarea concursului a lasat mult de dorit. O spun chiar candidatii si membrii comisiilor. Ilustra picata la concursul inspectorilor Laura Crisan a organizat totul...asa de nivelul ei!

 7. Pe siteul ISJ s-a publicat programarea candidatilor pentru probele de analiza a curriculumului vitae si interviu pentru concursul de directori. Daca, in privinta candidatilor le este necesar pentru punctaj, o hartie care sa ateste cunostintele in domeniul informaticii(tehnicii de calcul), nu acelasi lucru e valabil si pentru secretarii comisiilor de evaluare. Felicitari d-nei Hari Tunde Hajnalka pentru programarea acestei probe pe urmatorii 7 ani(de ex, candidatii pt Scoala Gh Lazar vor fi evaluati in anii 2022 si 2023, ziua de 19 octombrie iar d-na Gardan va fi evaluata in 18.18.2016(?!). Aprecieri si d-nei Luci, pentru verificarea hartiilor pe care le semneaza. Chiar nu ati putut gasi niste informaticieni care sa scaneze documentul in format "landscape" dar sa nu fie dat peste cap(sau asta e mesajul sublimal, concursul pentru directori este cu totul dat peste cap)?! Niste bambalai....nu stiu femininul de la acest cuvant:)

 8. Oameni buni , vine interviul , prezentare CV.Intr-un CV noi nu facem altceva decat sa ne laudam, sa etalam munca noastra ia asa fel incat cel ce citeste CV-ul sa ramana cu gura cascata. Daca am avea la ISJ oameni capabili, ar trebui sa ia registrul cu reclamatii facute directorilor si pe loc sa ii descalifice, dar doamna Pop Maria nu prea poate face asa ceva . Cei ce au reclamatii sunt oameni pusi chiar de ea . Ce concurs o fi acela cand este organizat de oameni care nu au reusit sa ea chiar ei -organizatorii- note de trecere la examenele pentru inspectori. ASTEPT O MINUNE...

 9. Oameni buni , vine interviul , prezentare CV.Intr-un CV noi nu facem altceva decat sa ne laudam, sa etalam munca noastra ia asa fel incat cel ce citeste CV-ul sa ramana cu gura cascata. Daca am avea la ISJ oameni capabili, ar trebui sa ia registrul cu reclamatii facute directorilor si pe loc sa ii descalifice, dar doamna Pop Maria nu prea poate face asa ceva . Cei ce au reclamatii sunt oameni pusi chiar de ea . Ce concurs o fi acela cand este organizat de oameni care nu au reusit sa ea chiar ei -organizatorii- note de trecere la examenele pentru inspectori. ASTEPT O MINUNE...

 10. Ce lume! O lume a impostoarei Pop Maria, sotia senatorului analfabet, Pop Gheorghe,actulmente inspector scolar general, o lume a incompetentiei! D-le Marc, opriti-i, ca astia nu stiu limitele!

 11. D-NA POP, O IMPOSTOARE A PERIOADEI ISTORICE ACTUALE! O REPREZENTANTA A EPOCII NEOCOMUNISTE, FOSTA COMUNISTA, SOTZIE A POLITZAIULUI POP GHEORGHE, NEPOTUL UNUI GENERAL- MAIOR (POP OCTAVIAN) DE LA FOSTUL MINISTER DE INTERNE (PERIOADA CEAUSESCU). IN ACEASTA MENTALITATE TRAIM, NOI SI COPIII NOSTRI!

 12. Nu este deontologic ca unii profesori sa candideze la concurs intr-o scoala in care nu sunt titulari...acest lucru ar fi trebuit precizat in metodologie. In ceea ce priveste calitatea inspectorilor se stie acest aspect insa din pacate nu se face absolut nimic...

 13. Dar pe directorul din Galgau ce l a mai amenintat sora lui Ciunt , Olimpia Marioara Pocol consilier judetean in timpul campaniei pentru locale, de saracul a trebuit in ziua votarii sa stea prin Cluj si acum s a calificat cu brio. La revedere presiune psdisto-ciuntista.

 14. Lasati l pe Motoc sa bea un sprit ca la Simisna tot el o fi director ca doar n or pune o pe Ciuntica ca i dezaxata saraca.Traiasca educatia comunisto-ciuntisto-motocista din Simisnica.

 15. Aici sunt multe rautati,concursul este organizat de tehnocrati, e national subiecte facute de ministrul tehnocrat, filmari video la toate ,corectarea cu video, la CV acte incarcate pe platforma ministerului,verificate la sange sub supraveghere video de comisii exigente, oferete manageriale incarcate pe platforma sustinute apoi, toate in decurs de doar o luna cand directorii in functie nu mai stiu de capul lor cat au de lucru,ce conteaza cine a cui sotie e daca isi face treaba bine?cum iti permiti domnule ziarist sa dai cu noroi in toti ?ce ti se pare ca nu e in regula , daca au luat 35 de puncte la fiecare proba au trecut deci ce problema aveti????

 16. Doamna profesoara Rad Monica este un exemplu de cadru didactic dedicat scolii,care nu urmareste interesul vreunui partid.Prin prezenta la acest concurs a demonstrat ca nu face parte din tagma celor corupti.Doamna profesoara s-a implicat in toate proiectele,dorind sa ridice prestigiul acestei scoli cu o veche traditie in invatamantul salajean.

 17. In primul rand -esti un LAS;trebuia sa=ti scrii numele si nu-i nici o problema ca nu esti de acord cu mine ,fiecare are dreptul sa- si exprime parerea .Eu sunt sigura ca esti dintr-o familie aparent prietena ,ti-as putea spune chiar numele dar n-o fac.N-ai reusit sa ma superi si nici poveste sa ma determini sa te urasc.Eu stiu ca in pomii roditori se arunca cu pietre sau in intelepciunea poporului "care om n-are dusmani nu plateste nici doi bani"deci eu voi continua asa cum imi spune sufletul meu ,ii voi respecta si-i voi iubi pe gilgauani ,ma simt extraordinar de bine ori de cate ori sunt alaturi de ei .Atat in Galgau ,Poiana Blenchii ,Ileanda sau Rus ma simt acasa si am o bucurie sufleteasca sa-mi revad elevii care ma inconjoara cu respect si admiratie .Sa fii sanatos ,sa- ti dea Dumnezeu ceea ce-mi doresti.

 18. Mentiunea cu mersul la Biblioteca a jalnicului fost UTC-ist Lung, mi se pare un neadevar.Individul asta a ajuns director dupa 1990 dand cafele femeilor de serviciu pentru voturi ca sa fie director. Madam Souca Maria stie ca a organizat bine farsa de atunci. Mare pacat ca individul a distrus un mare Liceu si o baza materiala de exceptie a acestei scoli care este API Zalau.De la Mita acoperisului pentru ateliere scoala, instrainarea unei parti din spatiul scolii, la studiul colegelor cu inclinatii erotice in schimbul unei functii sau a unui loc caldut in scoala pana la distrugerea totala a acestei institutii, munceste din greu. Poate ca de asta data Deputatul Nosa nu-l va mai putea ajuta. Lung i-a facut marele serviciu lui Nosa ca nu i-a exmatriculat fiul din Liceu cand s-a urinat in ghiozdanul unui coleg, sau cand a aruncat in strada pe geam, catedra din clasa.Asemenea servicii nu au fost uitate si Nosa la tinutin brate si din alte motive.... mai durabile.Acum cu caderea lui Nosa probabil se vor trezi si Salajenii si vor vota cum trebuie.Lung in paranteza fie spus n-a studiat in viata lui in afara de femei si bancuri.Lauda lui la un pahar ca Obrazul lui este bine tabacit este in adevar de necontestat,chiar daca mai lesina din cand in cand in biblioteca scolii...ii intelegem emotiile.

 19. Cum se poate că unii directori au copiat PDI-ul altor unități și totuși au participat la concurs ...de ce nu se respectă legea ? Au dat o declarație de autenticitate a documentelor, așa că ar trebui să se respecte...Plagiatul este peste tot...

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.