Reportaj – lucrari de asfaltare pe str. B. P. Hasdeu din Zalau

22
6753

 

Reportaj – lucrari de asfaltare pe str. B. P. Hasdeu din Zalau

Termenul de finalizare – pana la sfarsitul lunii iulie

Am vizitat impreuna cu primarul Zalaului, Ionel Ciunt si directorul executiv al Citadin, Ioan Miclea, santierul de pe strada B. P. Hasdeu, unde firma primariei executa ample lucrari de reabilitare si modernizare. Lucrarile sunt finantate din bugetul local si se ridica la peste 1,7 milioane lei. Firma Citadin se apropie de finalizarea lucrarilor de pe strada B. P. Hasdeu din cartierul Stadion. Firma Primariei Zalau a executat lucrari la trotuare, alei, accese la bloc, reconfigurare borduri, asfaltare parcari, locuri de parcare, spatii verzi, ziduri de spijin, balustrazi. In aceste zile Citadin a inceput sa toarne asfalt pe strada B. P. Hasdeu pe o lungime de 950 metri. Potrivit directorului Citadin, dupa reconfigurarea zonei vor rezulta 100 de noi locuri de parcare.

Primarul Ionel Ciunt, multumit de calitatea lucrarilor executate de firma Citadin

"Suntem in cartierul Stadion si verificam stadiul executarii unei lucrari pe strada B. P. Hasdeu. Este un proiect al primariei care a inceput de ceva vreme si suntem spre finalul lucrarilor. Au mai ramas ca si tipuri de lucrari, de asfaltat artera principala. Saptamana viitoare o sa fie finalizat acest proiect, care este finantat din bugetul local, din banii contribuabililor. Ideea a fost de a marii numarul de parcari in zona aceasta in primul rand si apoi de a crea un comfort sporit locuitorilor de aici, dar si participantilor la trafic. In acest sens am reabilitat zona pietonala, artera principala – partea de carosabil, dar am rezolvat si accesul si iesirile de la blocuri si strazi. E un proiect care costa 1,7 milioane lei. Acest tip de lucrari vor continua. De aici o sa mutam utilajele si o sa incepem sa facem cateva lucrari care o sa imbunatateasca traficul pe strada Mihai Eminescu. Acolo vom face doar reparatii curente.", ne-a declarat primarul Zalaului, Ionel Ciunt.

Cartierul Stadion – str. B. P. Hasdeu modernizata complet

Directorul executiv al Citadin, ing. Ioan Miclea ne-a declarat ca: "Lucrarile principale pe care le-am facut noi pe strada B. P. Hasdeu au fost incepute cu zona de acces de la partea carosabila spre scarile blocurilor. Fiind niste accese foarte deteriorate in timp, tot ce a insemnat bordura, asfalt si ziduri de sprijin s-au refacut. In acest fel a crescut foarte mult comfortul cetatenilor pentru accesul lor spre locuinte. S-au facut sute de metrii de borduri si ziduri de sprijin, inclusiv la zona verde s-a intervenit pentru a amenaja cu completari de flori si arbusti. Finalizarea o facem acuma cu stratul de asfalt pe toata suprafata carosabilului la strada principala, cat si la accesele dintre blocuri." 

 

 

COMENTARII

  1. Orice bordura noua pusa la ață arata bine. În schimb calitatea lucrărilor de 1,2 ani este slabaa. Vedeți asfaltul de pe str. Porolossum urcare în Ortelec. Iarăși apar denivelările pentru ca voi nu gândiți ca drumul are și fundație. Strada Crangului are ditamai craterul, asfalt exfoliat și denivelări ca la valurile Dunării. Dar sigur ca nu contează. Am mai bifat o strada modernizata

  2. DOM` PRIMAR, PÂNĂ SE TERMINĂ LUCRĂRILE PE STRADA CRASNEI, O GRĂMADĂ DE LUME INTRĂ ÎN ORAȘ DE PE CENTURĂ PRIN VALEA MIȚII, PE PUNTEA ACEEA IMPROVIZATĂ PE CARE O ȘTII ȘI DUMNEATA, AȘA CĂ, CE AR FI SĂ TREACĂ UN BULDO SĂ NIVELEZE DRUMUL PÂNĂ LA CALEA FERATĂ... NU VISEZ SĂ SE ASFALTEZE STRADA PÂNĂ LA INTERSECȚIA CU INDUSTRIEI, DAR...

  3. Da scrisoarea celor patru popandai de ce a-ti ascunso,ca erau acolo o multime de comentarii care te ungeau la inima.Vedeti ca minciuna are picioare scurte!

  4. Mai bujetarule din primarie !impreuna cu ceilalti 2 postaci rosii dinaintea ta.Voi vorbiti de ura ?Pe vremea vechii administratii erati gigi-contra in Consiliul local la tot ceea ce-si propunea sa realizeze Capalnasiu.Si sa fim seriosi ,fata de minciunile din campania de la locale din 2016 ,"realizarile" sunt prea putine iar de marile proiecte trambitate de PSD se pare ca s-a cam uitat.

  5. Nu cred ca primarul din Oradea isi face filmulete cu uite ce am facut eu si etc...oamenii de acolo au vazut ca de cand este el s-a facut si ceva si inca mai face. Este un reportaj cu Bolojan care explica ca in cazul in care va fi primar va schimba in Primarie multe lucruri. A facut curatenie in organigrama si apoi a inceput munca. La noi e invers....se tot angajeaza pana ce nu se poate, e o tumora care se tot umfla. Daca vor veni altii, speram sa o taie!

  6. La modul de a vorbi il copiaza pe Marc. Dupa ce iese Marc la pensie, punem pariu ca il vor lua ca si consilier! \r\nAcesti oameni ar trebui sa aleaga, ori pensie, ori muncesc si sa nu mai ia locul la altii care sunt in drept sa ocupe acele locuri.

  7. Sa nu mai vorbim de calitate. Si pe stada Stadionului s- au facut anul trecut lucrari care nici azi nu sunt gata. Haideti sa vedeti intrarea in blocul S4 . Au spart trotuarul dar de reparat nu s- au mai sinchisit sa- l repare.

  8. Da , asa este acolo si scarile sunt deplasate de la loc dar primaria nu le vede ca acolo nu locuiesc angajati din primarie . Nu sunt locatari asa de importanti , cu functii.

  9. Ce barbat bine, Ciunt! Daca n'ar fi mincinos! Mai ales cand isi pune ochelarii de soare! Se pricepe la toate, am crezut ca numai la calitatea carnii de porc! Ce deziluzie!

  10. Capalnasiu o lasat pe puturosul de Nistorescu si nebunu de Nicora sa faca ordine in oras. Schimbare se vede, asta bravo lor, dar cu ce costuri se intreaba lumea?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.