Repararea asfaltului de la intrarea Unitatii de Urgenta a Spitalului "Realizarea lui Ciunt" la "insistentele" USR-ului

4
584
Repararea asfaltului de la intrarea Unitatii de Urgenta a Spitalului "Realizarea lui Ciunt" la "insistentele" USR-ului

(sursa foto USR Salaj)

Pe strada din fata intrarii, de la Unitatea de Urgente a Spitalului covorul de asfalat a fost refacut, iar vicepresedintele USR Salaj, Zoltan Takacs a tinut sa sublinieze, intr-o postare pe facebook, ca acest lucru s-a realizat dupa o sesizare a USR-ului in 2019 si o reamintire tot a partidului din aceasta luna, august 2019, ca "in final Primaria Zalau a trecut la treaba!". Chiar daca nu ne-am lamurit care este ideologia acestui partid, nu putem sa nu fim de acord cu cei de la USR, ca o persoana transportata de graba la Spitalul Judetean Salaj pentru a primi prim ajutorul putea fi afectata de aceste denivelari si implicit necesitatea incetinirii ambulantei, iar orice int`rziere chiar de c`teva minute poate sa coste viata pacientului.

Pacat ca acesta "realizare" primarul Ciunt, nu a putut sa o includa in materialul de prezentare a maretelor sale realizari, distribuite pe la blocuri, pe care unii le constesta, iar altii le distribuie de zor pe paginile de facebook. Daca USR zice ca Primaria a facut "treaba buna" ii invitam sa insiste ca si denivelarile de pe Strada Dumbrava si intrarea pe pasarela din Dumbrava Nord din partea de jos, sa fie rezolvate. De asemenea, invitam si cetatenii sa ne semnaleze alte eventuale denivelari, pentru a profita de situatia ca intram in campanie electorala, c`nd cererile cetatenilor sunt mai usor luate in considerare, indiferent din ce parte vin solicitarile. Un alt lucru care cerem cetatenilor, este sa fie atenti la calitatea acestor lucrari de asfaltare si sa le semnaleze Primarului (si noua), ca sa nu ne trezim in situatia de pe strada Teofil Moldoveanu, unde asfaltul pus pe trotuare, unde nu prea circula masini si nici pietoni, deja se exfolieaza.

COMENTARII

  1. Cunosc bine zalaul, cunosc si ce au ..zalauanii in ...gandire..! dar , Babiuc, acet articol este cu tenta de ..campanie electorala...! Nu sunt PSD-ist. Dar sa arunci USR-ul dincolo de ..linia de ...sosire...! Sper ca tinerii din zalau sa aduca zalaul ..unde a fost...!

  2. Dar pe Eminescu, ati decopertat asfaltul si ati uitat de el , l-ati lasat asa decopertat , e mai nasol decat era inainte , rupi masina. Nu pricep de ce va razbunati in halu asta pe strada eminescu, ce v-a facut? Ati adus tiganii acolo, dupa 400m drumul e tot de pamant desi la Primarie figureaza asfaltat complet. Nu se sesizeaza nimeni pentru neregulile de pe aceasta strada, bataie de joc a Primariei?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.