Reguli la Baraj pentru promovare in Liga a III-a

0
97

Federatia Romana de Fotbal a pregatit un set de masuri obligatorii , un regulament al jocurilor de baraj pentru Liga a III-a care neoficial s-ar disputa pe teren neutru in perioada 1-9 august 2020.

Reguli promovare

Daca o echipa se situeaza pe locul unu intr-o minigrupa de promovare si nu se inscrie in competitie, nu indeplineste conditiile de participare sau se retrage inainte de inceperea competitiei locul vacant astfel aparut va fi completat cu echipa situata pe locul 2 in minigrupa respectiva. Prin exceptie de la art. 18 alin. 1 lit. a din ROAF locurile vacante in Liga a III-a, maximum 7 locuri, vor fi completate cu cel mai bine clasat loc 2 din minigrupa respectiva.Promoveaza direct echipa de pe locul unu.

Reguli folosire jucatori

In ceea ce priveste jucatorii care pot fi folositi in acest play off, dreptul de joc al acestora este stabilit de Anexa 4 la RSTJF in care sunt trecute prevederile regulamentare speciale aplicate in perioada mai-septembrie in urma efectelor pandemiei COVID-19 la nivelul fotbalului romanesc. De asemenea:

  • nu este obligatorie folosirea jucatorilor juniori, a jucatorilor U19 si U-21.
    -identitificarea jucatorilor se face numai cu carnetul de legitimare sau licenta.
    -ambele echipe sunt obligate sa se prezinte la teren cu doua seturi de echipamente de culori diferite.
    -echipa organizatoare a jocului trebuie sa puna la dispozitie minimum trei mingi de joc pentru buna desfasurare a partidei.

Reguli organizatorice

Cheltuielile necesare pentru organizarea jocurilor de baraj vor fi suportate de echipa organizatoare a fiecarui joc astfel :
-cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor in valoare de 3.000 lei , valoare corespunzatoare Ligii a III-a.
-cheltuielile de organizare a jocului chirie stadion, asigurarea ordinii si sigurantei, a asistentei medicale, a tot ce implica organizarea.-cluburile cu echipe participante la jocurile de baraj sunt obligate sa achite AJF-urilor afiliate pana la data de 29 iulie 2020 suma de 3.000 lei , reprezentand cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor.-nerespectarea acestor obligatii duce la neprogramarea jocului respectiv si pierdere joc.
-clubul organizator va asigura asistenta medicala , prevederile art. 54 din ROAF ,corespunzatoare Ligii a III-a.

Componenta minigrupelor

Regiunea 1 GrA-Suceava, Iasi, Neamt.Gr B-Bacau, Vaslui, Botosani.
Regiunea2 GrA-Bihor, Satu Mare, Cluj Gr B-Salaj, Bistrita N, Maramures.
Regiunea3 Gr A-Sibiu, Covasna, Mures.Gr B-Alba, Brasov, Harghita.
Regiunea4 Gr A-Gorj, Arad, Caras Sev.Gr B-Hunedoara, Mehedinti,Timis
Regiunea5 GrA-Dambovita, Dolj, Arges GrB-Teleorman, Olt, Valcea
Regiunea6 GrA-Prahova, Calarasi, Ilfov Gr B-Ialomita, Bucuresti, Giurgiu
Regiunea7 GrA-Braila, Vrancea, Galati Gr B- Tulcea, Constanta, Buzau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here