Reducere de 50 la suta pentru zalauani la plata impozitului anual pe cladiri

11
1713

Pentru perioada 16 martie – 31 mai 2020, Primaria Municipiului Zalau acorda o reducere de 50 la suta la plata impozitului anual pe cladiri sau a taxei lunare pe cladiri.
Administrația locala spune ca prin aceasta masura doreste sa vina in sprijinul agenților economici si persoanelor fizice care, in perioada pentru care s-a instituit starea de urgența, ca urmare a efectelor create de pandemia de coronavirus au fost obligați, potrivit legii, sa isi intrerupa activitatea economica sau dețin certificatul pentru situații de urgența emis de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri prin care se certifica intreruperea activitații economice.
Aceasta facilitate se adreseaza persoanelor fizice si juridice care au in proprietate cladiri nerezidențiale, cat si concesionarilor, locatarilor si titularilor dreptului de de administrare sau folosința a unei cladiri proprietatea publica sau privata a statului ori a unitaților administrativ teritoriale.

Ionel Ciunt: Zalaul se dezvolta cu bani europeni, nu cu biruri mari

Facand referire la un clasament realizat de analizeeconomice.ro care plaseaza municipiul Zalau pe locul 33 din 41 in privinta veniturilor obtinute din taxe si impozite locale incasate in anul 2019, primarul Ionel Ciunt a tinut sa explice situatia.
“Aceste facilitați se acorda in condițiile in care am menținut nivelul taxelor si impozitelor locale la nivelul anului 2016, acestea fiind crescute doar cu rata inflației. Locul 33 la nivel național privind veniturile Primariei Municipiului Zalau din taxe si impozite incasate in 2019 reflecta faptul ca orasul se dezvolta nu impovarand cetațenii cu biruri mari, ci prin atragerea de fonduri europene”, spune Ionel Ciunt.

11 COMMENTS

  1. Campanie electorala
    Sa va arfa focu, dece nu ati facut asa si pana acuma? In prag de electorat va vindeti bine, asta ati facut mereu! Focu sa va arda si apa sa va stinga

  2. Ciuntule, dracu stie cine mai pune botu la minciunile tale electorale.. pentru mine un lucru e clar!!! Nu o sa mai votez PSD pana mor. Zalauanii!! Trezitiva si nu mai votati ciuma rosie

  3. Ciuntule, acum cativa ani aduceai pastravi de la Tusa, mita pentru profesorii de la bacalaureat, sa-ti treaca pilele! Acum, ti-ai schimbat strategia? Esti foarte corect?

  4. Prostie sau superficialitate la maxim , sa scrii in 25 iunie 2020 ca “Pentru perioada 16 martie-31 mai 2020 Primaria Zalau acorda o reducere de 50 % la plata impozitului anual pe cladiri ??!!
    Au trecut peste 24 h de la aparitia prostiei si nimeni nu ilumineaza populimea . Asta e efectul guvernarii ciumei cacanii combinata cu cel al coronavirusului adus in tara de aceeasi ciuma cacanie , in principal prin diasporimea ce a venit infectata din alte tari si ne-a fericit si pe noi , dupa ce tot ei ne-au fericit cu “presedintele lor”Werner Politrukul ??!!

  5. Dar cei mare am platit in ianuarie,ne da ti babii inapoi sau raman in contul anului viitor/.Atunci nu era reducerea aceasta.

  6. Numa la graiu se vand angajatii la PSD. padureanule tu chiar nu vezi ? Astia ii fac campanie la ciunt in draci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here