SondajRSS Feed

 

Ionel Ciunt se tine de promisiunile facute cetatenilor in campania electorala

Reabilitarea si modernizarea lifturilor la blocurile din Zalau, obiectiv realizat de primarul Zalaului

2 August 2019

Lifturi moderne in blocurile reabilitate cu fonduri europene

Continuam seria reportajelor despre proiectele de dezvoltare pe care Primaria Zalau le implementeaza in aceasta perioada. Ieri, 1 august, la ora 10:00 dimineata i-am insotit pe primarul Ionel Ciunt si pe directorul Directiei Tehnice Dan Curea in teren, unde am vizitat mai multe blocuri care sunt reabilitate cu fonduri europene si care au cuprinse in cadrul lucrarilor achizitionarea sau modernizarea lifturilor. Ionel Ciunt a promis zalauanilor in campania electorala din 2016 ca odata ce va ajunge in fotoliul de primar va moderniza cat mai multe lifturi din interiorul blocurilor de locuit din Zalau.

Primaria Zalau a cuprins si modernizarea lifturilor tot cu bani europeni

"In urma cu trei ani cand eram in campanie electorala, m-am angajat ca o sa rabilitam si o sa modernizam lifturile, macar la o parte din blocurile care au avut lift. Aceste lifturi au fost si ele cuprinse in programul de crestere a eficientei energetice a blocurilor cu fonduri europene. Ne aflam la unul dintre blocurile care beneficiat de programul de crestere a eficientei energetice si inclusiv de inlocuirea si instalarea unui lift nou care are toate acreditarile ISCIR si pana in 2022 are autorizare de functionare. Avem deja patru lifturi finalizate, inca cinci lifturi care sunt acum cumprinse in programul lor de reabilitare a blocurilor, iar in continuare la blocurile care au lift si intra in programul de crestere a eficientei energetice, lifturile o sa fie cuprinse pentru reabilitare. Este un obiectiv pe care l-am promis oamenilor, m-am angajat ca il voi face si macar o parte din blocurile care au lift au intrat in programul acesta pe fonduri europene. Acest timp de proiecte cresterea eficientei energetice la blocuri este un parteneriat intre Primaria Zalau - Asociatiile de Locatari si sursa principala de finantare folosita pentru lucrarile de reabilitare sunt bani europeni. Noi ca si administratie locala am acordat facilitati ca banii pe care trebui

Reabilitarea si modernizarea lifturilor la blocurile din Zalau, obiectiv realizat de primarul Zalaului
e sa-i plateasca cetatenii sa-i plateasca intr-un termen de 3 ani esalonat. Cu fiecare asociatie de locatari am avut discutii ‘in parte si am convenit asupra platii si asupra unor lucrari chiar care trebuiesc facute ‘in blocul lor si care nu erau cuprinse neaparat in proiect. Asta pentru a creste confortul in care cetatenii din blocurile resepctive traiesc si mai ales pentru a reduce factura privind plata incalzirii", ne-a declarat primarul Zalaului, Ionel Ciunt.

31 de blocuri vor fi reabilitate de administratia locala actuala

Directorul executiv al Directiei Tehnice, Dan Curea a declarat ca: "Asa cum spunea si domnul primar aceste blocuri, in special blocurile cu 10 etaje care sunt dotate si cu lifturi si aceste instalatii au fost prinse in programul de modernizare sau de inlocuirea totala a lor. Din toate aceste blocuri pe care le avem si ni le-am propus sa le reabilitam sunt undeva la 31 de blocuri. In prima etapa avem cinci contracte cu aproximativ 12 blocuri, care deja sunt in procedura de incheiere contract. Si acest bloc in care ne aflam, blocul C3 este in procedura de receptie. Blocul are lift nou modernizat si inlocuit in totalitate. Urmeaza inca sapte contracte de finantare pentru alte 19 blocuri care imediat in perioada urmatoare o sa facem procedurile de achizitie pentru cresterea eficientei energetice. Si la aceste blocuri lifturile sunt propuse atat pentru inclouire, cat si pentru modernizarea lor. Aceste lifturi noi vor sporii confortul cetatenilor, vor beneficia de cheltuieli reduse la incalzire prin aceste reabilitari si sper ca populatia sa simta aceste investitii pe care primaria se straduieste din plin sa le poata finaliza.", a declarat directorul Dan Curea.

Vizualizari 2189
Comentarii articol (29)

>

in 2 August 2019 6:22

Cu Strada Simion Barnutiu cum rămâne?

>

in 2 August 2019 6:32

Arture, deja ești PENIBIL cu pupatul in ... la adresa primarului. Nu știu ce ți a promis, sau cu cât te sponsorizează,dar îți bați joc tu însuți de tine și de meseria de ziarist. Viitorul tau, după căderea PSD, în presa sălăjeană, e ZERO. SI dacă ai caracter, nu șterge comentariul cum aud că procedezi cu cele care nu îți convin. Fac print screen.

>

in 2 August 2019 6:33

Arture nici nu ști cât de mic incepi sa fi.

>

in 2 August 2019 6:39

Serios????dar in blocul meu nu am lift....deci pe mine cu ce ma incalzeste ca domnu x are lift reparat???mai bine asfalta absolut toate aleele,caci de 25 de ani nu au astupat o groapa la noi in fata blocului...si stau si pe bulevard...asa ca fapt divers

>

in 2 August 2019 8:09

din titlu, la cum e scris, reiese ca primaru din buzunaru lui o facut pomana =)))

>

in 2 August 2019 8:13

Uita de blocurile ,unde modernizarea a insemnat schimbarea usilor, ca sa arate bine (A96 ?). Au mintea scurta si minciuna lunga Curea si Ciunt

>

in 2 August 2019 8:15

La blocul pe care il aratati B`120 de pe bulevard nu ati contribuit la repararea liftului,noi locatarii am achitat reparatia,care a fost extrem de scumpa.

>

in 2 August 2019 8:17

Scuze,ne este blocul meu,al meu este urmatorul .

>

in 2 August 2019 8:18

Realizarile marete ale iubitului nostru primar au fost descrise in pliantele care au costat primaria 20.000.000 lei. Ce ziceti, cu banii acestia cate blocuri sau lifturi puteau fi modernizate?? Ce-ar fi ca sa nu mai ridicati osanale iubitului conducator si sa va faceti datoria de ziaristi???

>

in 2 August 2019 8:23

cine a inceput cu proiectele pe cresterea eficientei energetice?Din cate stiu consilierii PSD S-AU OPUS

>

in 2 August 2019 8:43

sinteti deja penibili.o sa spun stop cititului acestrui ziar total aservict.

>

in 2 August 2019 8:54

Sânteți chiar de condamnat. Adică primăria cheltuie resurse umane şi financiare să repare si să modernizeze locuințele particulare ale cetățenilor, care stau la bloc. Pe acelaşi principiu invit locuitorii orasului, care stau la case cu curte, să solicite sprijin financiar, pentru modernizarea casei si a curții. Să vedem dacă primăria va refuza aceste solicitări prin aplicarea discriminării.

>

in 2 August 2019 8:56

Foarte bun articol !\r\nDecât sa aud numai despre crime si furturi ... mai bine sa ma bucur de ceva serios . \r\nOricum Ciunt e cel mai bun primar care a fost până acum si îl voi vota din nou !\r\nFelicitări conducerii Primăriei si în mod special domnului Ciunt !!!\r\nPuteți să înjurați cât vreți că ceea ce face se vede !

>

in 2 August 2019 8:59

daca tot o tine din realizare in realizare , poate isi aminteste si de strada Fabricii unde a fost in campanie si a promis :drum , canalizare, iluminat, mutarea AVE si a facut zero . e minteni gata cartieru si conditii de Ev mediu , in schimb in Ortelec s-au asfaltat si potecile catre padure . Sa nu care cumva sa credeti ca suntem orbi ... sau prosti

>

in 2 August 2019 9:03

Arture la pupat in dos esti campion!

>

in 2 August 2019 10:24

Și totuși unde sun proiectare mari pentru oraș? Se lucrează numai din banii primăriei ca infrastructura. Informați corect. Lasati polistirenul de pe blocuri ca asta nu ne privește pe toți. Unde e proiectul de canalizare al companiei de apa? Pute căcatu și în Zalău unde stam noi și în Criseni unde sta primarul nostru drag.

>

in 2 August 2019 10:27

Canalizarea este inexistenta. O mare problema. Degeaba trageți asfalt fără cap dacă subteran lucrurile sunt praf și nu exista cum e canalizarea. Care e stadiul canalizării. Poate gorila de la compania de apa, da explicații votanților PNL.

Canalizare>

in 2 August 2019 10:51

De cel puțin 25 de ani și-a promis canalizare pe strada Vânătorilor și a a străzilor adiacente,oare cat mai avem de așteptat?

>

in 2 August 2019 11:34

8:54-Ce resurse umane cheltuie primaria,ca puturosii aia sunt platiti din banii nostri sa lucreze pentru noi,cat despre partea financiara,sunt bani europeni!

>

in 2 August 2019 12:39

Dupa ce l-a pus pe liber pe fostul redactor sef, Munteanu, ziarul apar tot felul de articole pro psd, pro Ciunt etc. D-le Padureanu, lasati-o mai incet daca vreti sa va mai citim ziarul!

>

in 2 August 2019 12:55

12:39 ai dreptate, vizibilă piruetă!

>

in 2 August 2019 14:46

Ciunt în poză de parcă ar fi Lenin, în timpul revolutiei.

>

in 2 August 2019 14:54

11,34... faptul ca primarul, urmat de tot felul de căței din primarie, umblă prin blocurile proprietate privata, este risipa de personal. La banii europeni (care sunt tot bani publici) primaria contribuie si ea cu o parte. Deci cetațenii sunt chemați (fara voia lor) să modernizeze casele unor negospodari, care nu-si intretin blocul lor.De ce să nu beneficieze şi cei care stau la case de asemenea ajutoare?

>

in 2 August 2019 16:52

Ce să vezi a ieșit ciuntu la atac cu realizări din burtă \r\n..parcă în campanie vorbea despre altceva decat lifturi. Ce șmecherie penibilă primare!

>

in 2 August 2019 17:02

TOV PRIMAR ACUMA URCA VOTANTI TAI CU CARUTA PE BULEVARD SUNT IN ZONA POMPIERI ,POATE VIN SA TE VOREZE MAI REPEDE .RUSINOS ....

>

in 2 August 2019 17:02

TOV PRIMAR ACUMA URCA VOTANTI TAI CU CARUTA PE BULEVARD SUNT IN ZONA POMPIERI ,POATE VIN SA TE VOREZE MAI REPEDE .RUSINOS ....

Mai primare!>

in 2 August 2019 22:23

Păi la peste 12000 ron/luna net ar trebui să mănânci jar .Nu iti faci decat datoria ,mai las o cu laudele ca marile proiecte promise in 2016 nu le întrezărim.

>

in 3 August 2019 10:22

Blocul din spatele mag Nazaret ,din centrul orașului asteapta sa fie reabilitat de 3 sau 4 ani \r\nCredeti ca noi locatari speram la reabilitarea liftului ? Nici vorba !!!\r\n

Minciuni>

in 5 August 2019 6:55

Oamenii spun că ei au plătit lifturile.\r\nCum poate minți primarul in halul asta ?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.