SondajRSS Feed

Rapid Jibou si Unirea Mirsid se lupta pentru primul trofeu al sezonului

10 August 2018

Cele doua mari rivale îsi vor disputa primul trofeu pus în joc din noul sezon. Dupa ce Unirea Mirsid a cucerit campionatul, iar Rapid Jibou a câstigat Cupa României, cele doua se vor întâlni la sfârsitul saptamânii în Supercupa Salajului

Noul sezon din fotbalul mic salajean a debutat la mijlocul lunii iulie si deja s-au disputat trei faze din Cupa României, acolo unde au intrat aproape toate echipele, exceptând primele trei clasate din Liga a IV-a, care vor intra în aceasta competitie la finalul acestei saptamâni.
Sorti au facut ca Rapid Jibou si Unirea Mirsid sa se dueleze înca din faza optimilor de finala în aceasta competite, însa meciul din Cupa României dintre cele doua mari rivale va fi amânat, având în vedere ca sâmbata, Rapid si Unirea îsi vor disputa primul trofeu din acest sezon, este vorba de Supercupa Salajului.
Una dintre cele mai noi competitii organizate de AJF Salaj a ajuns în acest an la cea de-a treia editie si pâna în prezent, acest trofeu a fost câstigat doar de Rapid Jibou. În prima editie, gruparea din orasul de pe Somes s-a impus în fata Unirii Mirsid, pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nusfalau, iar la editia de anul trecut, jibouanii au dispus de Dumbrava Gîlgau, pe Stadionul “Comunal” din Popeni, astfel ca, Rapid Jibou a devenit o specialista a acestui trofeu, trofeu pe care spera sa îl cucereasca din nou la finalul acestei saptamânii.
Totusi, în aceasta vara, în lotul

Rapid Jibou si Unirea Mirsid se lupta pentru primul trofeu al sezonului
Rapidului au avut loc mai multe schimbari, iar jucatori importanti precum Marius Haiduc, Mihai Brînduse sau Raul Brînduse au parasit gruparea din oraselul salajean, în timp ce alti jucatori importanti sunt pe picior de plecare.
La capitolul veniri, la Rapid au ajuns Raul Puie si Denis Chis, ambii de la Atletic Zalau, în prezent, lotul fiind completat de câtiva tineri promovati de la echipa de juniori.
De cealalta parte, Unirea i-a pierdut pe Razvan Sabou, Darius Colciar sau Marius Groza, însa la echipa au ajuns Claudiu Baican, Sergiu Bercean sau Paul Pintea. Însa, la prima vedere, Unirea Mirsid pare favorita la cucerirea primului trofeu, mai ales ca vine si din postura de campioana a judetului.
Rapid Jibou se dueleaza pentru a treia oara în Supercupa Salajului datorita parcursului excelent din Cupa României, daca în urma cu trei editii era finalista Cupei, Rapidul a cucerit ultimele doua editii a celei de-a doua competitii ca valoare în judet.
În sfârsit, sa spunem ca meciul dintre Rapid Jibou si Unirea Mirsid va avea loc sâmbata dimineata, de la ora 11.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalau.

Vizualizari 383
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.