SondajRSS Feed

Rapid Jibou şi Dumbrava Galgău se duelează pentru Supercupa Sălajului

11 August 2017

Început de sezon plin de meciuri pentru Rapid Jibou, care în doar o săptămână este nevoită să susţină trei partide. Prima a avut loc duminica trecută, la Cosniciu, iar miercuri a urmat confruntarea cu Progresul Şomcuta Mare, ce a contat pentru prima etapă din faza naţională a Cupei României.

La patru zile distanţă, gruparea de pe Someş va susţine al treilea meci oficial, cel din Supercupa Sălajului. De data aceasta, jibouanii se vor duela cu campioana Dumbrava Gâlgău, partida urmând a avea loc duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul din Popeni.

Înaintea acestui joc, Rapid Jibou are avantajul celor două meciuri oficiale faţă de Dumbrava Gâlgău, în timp ce campio

Rapid Jibou şi Dumbrava Galgău se duelează pentru Supercupa Sălajului
ana Sălajului a dispuat un singur meci, câştigat la limită în faţa celor de la Luceafărul Valcău.

Să mai spunem că Supercupa Sălajului se află la ediţia a II-a, prima fiind organizată anul trecut, iar Rapid Jibou a câştigat trofeul, după o finală cu Unirea Mirşid.         

Vizualizari 589
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 11 August 2017 18:24

Recomandare lucru acasa acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.