“Rafuiala” intre PMP și PSD Jibou pentru doua zebre decorate 3D

49
4745

 

“Rafuiala” intre PMP și PSD Jibou  pentru doua zebre decorate 3D

S-a iscat un adevarat scandal între PMP organizația Jibou și PSD Jibou dupa ce, social-democrații și-au asumat realizarea de picturi 3D pe trecerile de pietoni din orașul de pe malul Someșului. Scandalul îI are ca protagoniști pe consilierul județean din partea PMP, Big Valentin (care este și designer industrial la Parcul Industrial Jibou) și mai mulți membrii din PSD Jibou. 

Scandalul a început dupa ce pe pagina de facebook a PSD Organizația Jibou a aparut marți la ora 10:38, o postare despre noile treceri de pietoni din Jibou.
“Pictura 3D pe trecerile de pietoni din Jibou! Felicitari domnului profesor Ionel Balta ! Primaria orașului Jibou susține arta”, scrie pe pagina PSD Jibou.
La postarea cu pricina, consilierul județean Big Valentin a postat un comentariu prin care acuza PSD ca se folosește de realizarile primariei pentru a-și face propaganda. Big Valentin îl acuza însa și pe profesorul Ioan Balta de plagiat susținând ca ideea nu este originala, așa cum susțin cei care au realizat trecerile de pietoni.
“Daca merge cu doctoratele, de ce nu ar merge și cu zebrele sau trecerile de pietoni ! Cum e turcul și pistolul ! P.S: Sa nu exageram cu susține arta ! Atașez material documentar (n.r. - cu ideea identica cu cea a profesorului Balta)”, scrie Big Valentin la postarea PSD Jibou. A început apoi scandalul comentariilor. A ieșit la atac moderatorul contului PSD Jibou, dar a mai ieșit la atac și consilierul local din partea PSD Jibou, Micle Corina.

Jiboul devine “capitala culturala europeana”

Consilierul județean le-a transmis celor din PSD ca “problema e ca Arta nu are ce cauta în viața politica ! În cazul de fața vorbim despre o comanda politica pe bani publici! Este vorba despre un plagiat ridicat la nivel de Arta ! Este praful stop_coloana în ochi aruncat jibouanilor într-un an electoral ! Jiboul are alte probleme care ar trebui sa aiba prioritate (gen gropile din asfalt, canalizare, serviciile de salubrizare, câinii comunitari) sau Jiboul e pe lista orașelor care candideaza la Titlul de Capitala Cultural Europeana in 2021 ?”, spune Big Valentin. Au început apoi sa apara zeci de comentarii. Mulți din cei care au comentat au fost de acord cu postarea lui Big Valentin.
Cetațeanul Dumitru Aurelia Pop scrie “Asta mai lipsea Jiboului! În rest are de toate”.
Pokola Ianos scrie ca este de acord cu susținerea artei “dar ar mai trebui susținuta și reabilitarea strazii Odorheiului și devierrea traficului greu pe șoseaua de centura”.
Roș Ciprian a atașat o fotografie dintr-un parc de copiii din Jibou care prezeinta “modele 3D realizate din excrementele binevoitorilor”.
Big Valentin ne spus ieri ca “nu am nimic cu decorarea trecerilor de pietoni”. “Cred însa ca asta e ultima problema a jibouanilor și ca sunt altele mai importante. Oricum, ceea ce își asuma ei este un plagiat și trebuie tratat ca atare. Au fost papați bani ai cetațenilor pentru a ne lauda cu o lucrare originala, care nici nu este originala. Câte nu se puteau face cu acești bani? Cred ca este doar o chestie de imagine pentru campania electorala”, spune Big Valentin, consilier județean ales pe listele PMP, care profeseaza ca designer industrial pentru Parcul Industrial Jibou.

 

 

 

COMENTARII

  1. Dnul Big stie ca dl profesor Ionel Balta a realizat aceste desene fara nici 1 leu?. De ce, oameni frustrati care intra in politica (vezi doamne consilier PMP)doar din interes comenteaza la tot ce se face frumos?

  2. Profesorul a copiat ideea alora la comanda lu' Ghiurco Dan ca sa se dea artisti . MINCINOSII ! Si jibouani au pus botu la miciuna lor !Oamenii stau in mizerie , parcurile de copii sunt pline de rahat da ei sunt artisti de Jibou ! RUSINE!

  3. DAN GHIURCO IL POATE PUPA IN FUND PE COMO DACA IL LASA. NU II AJUNGE NICI LA DEGETUL MIC ASA CA AR FACE BINE SA O LASE MAI MOALE CU VORBELE URATE PE CARE LE POARTA DESPRE COMO

  4. COMO LEBENITARUL ISI SCRIE SINGUR COMENTARIILE.... DECI CE LIMITAT POATE FI. CAND TE GANDESTI CA E SEF LA SALVARE !!!!POLITICA ASTA NU ARE MARGINI IN PROSTIE, PROMOVEAZA IDIOTI FARA CARACTER. PACAT DE NOI CA VOTAM TOT NULITATI.

  5. dece trebuie ca atunci cand apare ceva nou sau ceva inedit, sa apara si cate unul care sa fie contra, mie mi-a placut si nu am mai cautat argumente de ce sau cine a fost executantul. Este frumos , bravo celor care au pus-o in practica AJ

  6. Nimeni nu e contestat abilitățile si talentul domnului profesor Balta!!! Ar trebui sa fiti realisti si sa recunoastem ca Jibou are nevoie de multe alte lucruri i..ca ne mananca c

  7. Nimeni nu e contestat abilitățile si talentul domnului profesor Balta!!! Ar trebui sa fiti realisti si sa recunoastem ca Jibou are nevoie de multe alte lucruri i..ca ne mananca c

  8. Felicitari tanarului Big pentru curaj!E nevoie de foarte multi Big ca treaba sa mearga in tarisoara asta!Mult succes Big!Tine-o tot asa!De asemenea oameni e nevoie in administratie.Myltumesc,ma reprezinti.

  9. Problema e că ei ne cred proști lor alături de lingăi-tot a lor! La Zalău același "pistol cu apă"! Sensuri giratorii! Țara arde babele se piaptănă! Nu mai merge "vrăjeala" fraților! Puneți m

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.