Raed Arafat i-a promis
lui Liviu Balint șapte ambulanțe noi
și o vizita in Salaj

41
1601
Raed Arafat i-a promis <br>lui Liviu Balint șapte ambulanțe noi <br>și o vizita in Salaj

Managerul Serviciului Județean de Ambulanța Salaj, Liviu Balint, s-a întâlnit la sfârșitul saptamânii trecute, la Sinaia, cu doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sanatații, cu care a discutat despre dezvoltarea Serviciului Județean de Ambulanța Salaj prin achiziționarea de noi ambulanțe. 

Liviu Balint s-a ales la Sinaia și cu promisiunea lui Arafat ca va veni în cursul lunii mai la Zalau, pentru a participa la inaugurarea noului sediu al SJA Salaj din Zalau, dar și pentru a vedea modernizarile recente la stațiile de ambulanța din județ.
"Am primit promisiunea domnului Arafat ca va veni în Salaj la inaugurarea noului sediu al Serviciului Județean de Ambulanța Salaj. Totodata, Arafat a promis ca anul acesta se vor achiziționa 300 de ambulanțe noi, din care șapte vor ajunge în Salaj. Este vorba de cinci ambulanțe de tip B, una de tip C și una de tip A. La întâlnire am mai discutat și despre schimbarea uniformelor de serviciu de la serviciul de ambulanța, stop_coloana dar și despre deblocarea unori posturi de ambulanțieri, asistenți și doctori, pentru ca la nivel național, cât și la nivel județean, este criza de personal în Serviciile de Ambulanța", ne-a declarat Liviu Balint.
La întâlnire au mai fost prezenți reprezentanții Federației Naționale a Sindicatelor de Ambulanța din România, conducerea PSU, departamentul de Situații de Urgența din M.A.I., și alți invitați din Ministerul Sanatații.
Cel mai important punct al ședinței a fost caderea de comun acord a tuturor servicilor județene de ambulanța din țara pentru adoptarea unei strategii de dezvoltare a acestui serviciu și semnarea unui acord cadru de achiziții de ambulanțe în urmatorii patru ani.

 

COMENTARII

 1. Așa se promovează incultură si ne mai miram!? Despre oamenii care contribuie cu adevărat la dezvoltarea societății nu se interesează nimeni. Nimeni nu scrie despre un doctor care a salvat o viata, despre un pompier care sia riscat viață dintr-un incendiu, despre realizările unui polițist, jurist, judecător etc. Se scrie despre inculti, care au bani să-și plătească reclama. Mai lăsați cu acești așa zidi ,,eroi ai neamului" pe care ii prezentați mai ceva cs mișcarea legionara pe zelea codresnu. Numai ca si presa din ce sa traisca... Din articole pertinente...

 2. Este vorba de un proiect pe toata tara cum ambulantele, din care o sa ajunga si in Salaj. Deci nu de la nenea Como vin ambulantele. Ala care tot fluiera Como primar, ai luat-o razna rau.

 3. Mai asta de mai sus care il susții pe Como la cat ești de limitat intelectual nu ma mir ce gusturi politice ai. Unde ai văzut tu in articol că-i vorba de 14 ambulante! (7 pe l

 4. Pentru unii nimic nu-i bine...nu va inteleg sincer...deviati de la subiecte...e vizibil ca sunteti impartiali si subiectivi.spor la cultivat prostii si aberatii neproductive.

 5. Bai setatule si prostovanule care tot strigi Como primar!!! Stii cand va iesi Como primar cand ca curge somesul invers adica NICIODATA!!! Nu sunt tampiti jibouanii sa isi aleaga un lebenitar prost si incult primar!!!

 6. comentariile despre como la toate articolele sunt o strategie a pnl jibou sa enerveze si sa irite lumea... asa ca va bateti voi cu voi prin comentarii.ce tareeeeee

 7. Coste se vede iar menajer la ambulanta.Tot vorbeste ca se duce la ambulanta inapoi si ce iubit e el acolo.Un parvenit si escroc mai mare ca acest umflat Coste n a vazut Salajul.Acum face pe desteptul la Transurbis asa ca va rugam scapati ne de burticosul scarbos Coste.

 8. Como presedinte. Como presedinte. Como presedinte. Jos Basescu. Como presedinte. Jos mafia Como presedinte. Jos tirania Boris si Como presedinte. Jos toata lumea Como presedinte. Arafat presedinte cu Como. Jos mafia. Arafat presedinte

 9. Donam salariul pe 3 luni numa scapati-ne de Coste.Capalnasiule du-l oriunde numai la Transurbis nu-l mai tine.Iti dam voturile numai daca ni-l duci pe Coste de aici.un cretin mai mare ca si Coste n-am intalnit.

 10. como-como-como . . . . - como etc. ati inebunit! altceva n-aveti de facut prin jibou decat sa-l puneti pe lebenitarul asta primar. Asta nu stie nici merge pe drum, de unul singur. Se rataceste.

 11. Coste este cel mai slab director.Atat la ambulanta cit si la transurbis a taiat doar frunze la catei si bineinteles a facut vechime in cartea de munca.Nu cred ca exista vreun subaltern care sa il aprecieze.

 12. Doamne ajuta le la toti conducatorii care fac lucruri bune pentru romani.Sa le dea Dumnezeu sanatate si la dnul Balint si la dnul Arafat si la toti cei care vor binele nostru.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.