Radar Sportiv – stiri pe scurt

0
8

Volei Municipal Zalau si-a amanat meciul cu Gloria Buzau ce ar fi avut loc sambata in cadrul etapei a 15, sit-eu clubului informand ca " partida a fost reprogramata …doi jucatori au fost internati la sectia boli infectioase ". Ca atare meciul a fost reprogramat in 24 02.2020, iar cel cu Unirea Dej ce trebuia sa aiba loc miercuri a fost amanat pe 18.02.2020.

rn

SCM Zalau a pierdut partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, liga I cu scorul de 4-1.Dupa doar o jumatata de ora fiind deja 4-0, gazdele au schimbat echipa prima cu a doua, apoi a doua cu a treia , in vederea menajarii unor titulari.

rn

Echipele fruntase din liga IV, Sportul 2007 Simleu Silvaniei si Rapid Jibou se afla in aceste zile in cantonament.

rn

Campionatele Nationale de Box de la Iasi a prilejuit si participarea boxerilor de la CSM Zalau, Paul Magdas-plus 91 si Adrian Rus 75 kg.

rn

Continua evolutia buna a handbalistelor Alexandra Severin si Dana-Abed Kader de la HC Zalau , ele fiind selectionate la pregatirile lotului condus de antrenorul Bogdan. Burcea din 9 februarie la Ramnicu Valcea.Cealalta handbalista de la HC Zalau, portarita Raluca Kelemen fiind accidentata nu va participa.

rn

Continua Cupa AJF Salaj , liga 5 cu participarea duminica in Sala Sporturilor de la Valcau, de la ora 12, a celor mai bune 8 echipe din competitie calificate in aceasta faza finala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here