SondajRSS Feed

Pugilistul Paul Mare va participa la o gala internationala transmisa la TV

4 Octombrie 2013
Clubul Sportiv "Catanele Negre", in colaborare cu Casa de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud, organizeaza a doua editie a Galei de arte martiale "Noaptea Catanelor Negre". La evenimentul sprijinit de Primaria si Consiliul Local Nasaud au confirmat parti-ciparea sportivi de nivel national si international, iar in sala sunt asteptati peste 1.000 de spectatori! Cu aceasta ocazie, CS Ilyo Bistrita va sustine o demonstratie de arte martiale (taekwondo), iar in deschidere va avea loc un recital al interpretului Puya. In cadrul galei, iubitorii sporturilor de contact pot urmari 17 meciuri de kickboxing si un meci de box. La gala din Bistrita-Nasaud va participa si un pugilist de la Box Club MLG Zalau. Zalauanul Paul Mare va boxa in fata pugilistului Cristian Ciurean (Box Club Arena Cluj), un sportiv cu mai mare experienta in boxul romanesc. "Am incredere in Paul si sunt convins ca va face o figura frumoasa, chiar daca sportivul din Cluj este un adversar tare si mai expe-
Pugilistul Paul Mare va participa la o gala internationala transmisa la TV
rimentat, iar elevul meu isi poate masura puterile. Paul este bine pregatit, iar in ultimul timp s-a antrenat special pentru a debuta in boxul profesionist", ne-a declarat antrenorul Virgil Meleg. Gala se desfasoara sambata, 5 octombrie, incepand cu ora 18.00, la Sala Polivalenta a orasului Nasaud si va fi transmisa live pe GSP TV. Altfel spus, cinci pugilisti de la Box Club MLG Zalau se pregatesc pentru o alta gala dedicata juniorilor, tineretului si seniorilor, care va avea loc la sfarsitul lunii, la Salonta.

Vizualizari 791
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.