Pugilistii de la CSM au facut legea la „Cupa Mesesul”

0
8

CSM Armatura Zalau a organizat, vineri 19 decembrie, in Sala Sporturilor, „Cupa Mesesul”, la care au participat CSM Baia Mare, LPS Baia Mare, Crisul Oradea, AS Campia Turzii, BoxArtrom Slatina, Prodchim Gheorgheni, Box Club Vasile Goldis Arad, CSM Armatura Zalau si o echipa din Ungaria.
Partidele din cadrul „Cupei Mesesul” s-au disputat in trei reprize a cate doua minute fiecare. Meciurile de vineri au fost finalele cupei, partidele pentru accederea in finala fiind disputate joi, in sala de box de la Stadionul Municipal. De la CSM Zalau au participat: Rares Costin, la 50 kg, a abandonat la primul sau meci din cariera. Cristian Serban a castigat finala la 63 kg. Ovidiu Jurje a invins la 86 kg. Pusok Levente a iesit invingator la 81 kg. Adrian Poputea (CSM Zalau-Box Club Arad) l-a invins pe Adamko Jolt (CSM Zalau), in finala categoriei de 91 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.