Pubela cu promisiuni electorale

1
635

 

Pubela cu promisiuni electorale

Un cetatean din cartierul Bradet a scos pubela in strada cu un mesaj extrem de simpatic: "Contine promisiuni electorale". La drept vorbind, la cate promisiuni au auzit urechile noastre de trei saptamani incoace, nu ne-ar ajunge doar un simplu tomberon. Am zice ca ne e plin podul casei de promisiuni. Iar cosul e bun de umplut cu pliantele ajunse in cutiile postale, ba pe langa, ba pe poarta, ba sub poarta. Acum, incet, se cam inchide capacul peste promisiuni. Iar de duminica incolo revenim la realitatile noastre si vom ruga firma de saluvritate AVE sa ne scape de ce s-a promis in campanie. stop_coloana

 

 

COMENTARII

  1. Pubela putea fi umpluta cu mincinosii , hotii si ciuma rosie care a impinzit Salajul. Numai aruncati la gunoi vom reusi sa scapam de mafiotii pesedisti. Haide-ti cu totii sa-i aruncam unde le este locul. AU VINDUT TOATA TARA, AU ADUS POPORUL LA SARACIE, SI-AU VOTAT PENSII SPECIALE, OARE MAI POT SA NE PACALEASCA?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.