Selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi vin sa joace fotbal în Salaj

Cei doi selectioneri vor fi prezenti la cea de-a XIV-a editia a traditionalei competitii destinate copiilor si juniorilor ce va avea loc saptamâna viitoare la Baza Sportiva Viitorul din Hereclean

rn

Cu putin timp în urma s-a încheiat conferinta de presa dinaintea Cupei Viitorul , la care au participat Daniel Sabou – membru fondator al CS Viitorul Zalau, Dan Lucaciu – seful centrului de copii si juniori ai clubului si deputatul Lucian Bode, partener oficial al competitiei.

rn

Competitia organizata de CS Viitorul Zalau a ajuns la cea de-a XIV-a editie, fiind una dintre cele mai importante competitii pentru copii si juniori din tara. În acest an, si-au anutat prezenta peste 60 de echipe, de la aproximativ 30 de cluburi din tara, dar si din strainatate.

rn

An de an ne dorim sa organizam o competitie frumoasa, benefica pentru copii în primul rând, pentru fotbal, fiindca astfel de competitii pot sa creasca nivelul fotbalului la copii si juniori. Împreuna cu prietenul meu Lucian Bode, organizam un meci de deschidere al competitiei, iar anul acesta va fi unul cu totul si cu totul special. Vreau sa va spun ca anul acesta, prin Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj am invitat reprezentantii Federatiei Române de Fotbal la acest eveniment , a spus Daniel Sabou în debutul conferintei de presa.

rn

Înainte de startul turneului, la Baza Sportiva Viitorul din Hereclean va avea loc si traditionalul meci de deschidere, partida în care foste glorii ale fotbalului românesc fac show de fiecare data.

rn

În acest an, traditia continua, iar în meciul de gala dinaintea Cupei Viitorul , vor fi prezenti din partea FRF: presedintele – Razvan Burleanu, secretarul general adjunct – Gabriel Bodescu, seful departamentului de dezvoltare – Ciprian Paraschiv, selectionerul Cosmin Contra, selectionerul Nationalei de tineret – Mirel Radoi, fostul dublu câstigator al Ligii Campionilor – Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu – campion al României cu Steaua si antrenorul secund al Nationala de Tineret – Florin Constantinovici.

rn

Turneul devenit internatiol reprezinta un interes major si în acest an, iar echipe precum Zimbru Chisinau (Moldova) si Kisvarda (Ungaria) vor participa si la editia din acest an.

rn

Desfasurându-se an de an, Cupa Viitorul cred ca a ajuns unul dintre cele mai puternice turnee din tara, datorita faptului ca circa 60 de echipe vor fi prezente la acest turneu. De asemenea, invitatii sunt de seama. În cadrul turneului participa unele dintre cele mai puternice echipe din tara, mai mult din zona Ardealului, de la Luceafarul Cluj, Kinder Carei, CSS Satu Mare, Plimob Sighet, Juventus Timisoara, Electrica Baia Mare, CSM Oradea, CSS Arad, Sticla Turda, Il Calcio Satu Mare, echipe cu traditie în fotbalul românesc la acest nivel. Vor fi si echipe debutante precum Juniorul Botosani, Juniorul Suceava, Juventus Timisoara , a spus Dan Lucaciu.

rn

Sa spunem ca la editia din acest an, echipele participante vor fi repartizate pe sapte categorii de vârsta, 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 si 2011. În ceea ce priveste numarul echipelor din Salaj, desi toate cluburile au primit invitatie, momentan doar Rapid Jibou a confirmat prezenta. Înca se asteapta si o confirmare din partea celor de la Sportul simleu.

rn

Meciul de gala dintre oamenii de afaceri din Salaj si fostele glorii ale fotbalului românesc va avea loc luni, 20 august, de la ora 20.00, la Baza Sportiva Viitorul din Hereclean. Din echipa afaceristilor din judet vor face parte Adrian Merka presedintele UDSCR, Daniel Suciu – deputat, Ionut simonca – liderul PMP din Camera Deputatilor, secretarul general adjunct al Camerei Deputatilor si fost deputat în Parlamentul României – George Dumitrica si mai sunt persoane care urmeaza sa confirme. Toti fac parte din Nationala Parlamentului

rn

În încheierea conferintei de presa, deputatul Lucian Bode a declarat urmatoarele:

rn

Pentru al noulea an consecutiv sunt partenerul CS Viitorul Zalau în organizarea acestui turneu devenit un turneu international la copii si juniori. An de an, turneul a crescut în valoare, în dimensiune, în vizibilitate, astfel am încercat si eu, împreuna cu o mâna de oameni, prieteni si iubitori ai fotbalului în special, iubitori de sport în general, sa ridicam stacheta meciului de deschidere la nivelul turneului.

rn

Editia din acest an va fi categoric una speciala, inclusiv prin prisma protagonistilor meciului de deschidere, programat pentru ziua de luni. Astfel, vom încerca sa ne prezentam cât mai bine si sper eu ca vom face o buna propaganda fotbalului.

rn

Pe de o parte o selectionata a salajenilor, formata din oameni de afaceri, reprezentanti ai diverselor institutii publice din judet, sustinatorii acestui turneu. Echipa va fi coordonata de omul de afaceri Adrian Sturz, un mare iubitor al sportului, al fotbalului si un sustinator al acestui turneu. Pe de alta parta, în acest an vom alinia în premiera o echipa formata din conducerea FRF.

rn

Faptul ca oamenii importanti din conducerea Federatiei, în frunte cu presedintele Razvan Burleanu vin în Salaj este o onoare, iar meritul fara sa îl flatez, este al presedintelui AJF Salaj, Daniel Sabau. Echipa va fi completata de fostele glorii ale fotbalului românesc, în frunte cu cei doi selectioneri. Alaturi de ei vor fi nume precum Jean Vladoiu, Florin Constantinovici si un om care aproape se confunda cu acest turneu, marele nostru fotbalist Miodrag Belodedici care an de an, cu mici exceptii, nu a lipsit.

rn

Vor mai fi si câtiva invitati surprize, însa nu de anvergura celor doi selectioneri. Închei cu un mesaj adresat tuturor celor care participa la acest turneu sa vina într-un numar cât mai mare la acest meci de deschidere, deoarece pentru ei încercam an de an sa ne prezentam într-o formula cât mai atractiva. În fiecare an, schimbam garniturile de invitati, tocmai pentru a face mai atractiv acest meci. Sunt convins ca aceasta editie va fi cea mai reusita. În fiecare an spunem ca ultima editie este cea mai reusita .

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *