Decizii importante luate in Comitetul Executiv al PSD Salaj

Comitetul Executiv al Organizatiei Judetene PSD Salaj, din care face parte conducerea executiva a PSD Salaj si primarii organizatiilor PSD, s-a întrunit miercuri, 24 iulie. In urma întrunirii au fost luate urmatoarele decizii:

rn

1. Desemnarea delegatiilor cu participantii la Congresul extraordinar al PSD din data de 3 august 2019, în conformitate cu norma de reprezentare stabilita în Comitetul Executiv National al PSD; 

rn

"Este vorba de 17 delegati din care fac parte conducerea organizatiei (presedinte, secretar general, parlamentari si primarii din Jibou si cel din Cuzaplac, care este si presedintele Ligii Alesilor PSD Salaj.", ne-a declarat presedintele executiv PSD Salaj, deputatul Iului Nosa. 

rn

2. Organizarea conferintelor organizatiilor locale si alegerea birourilor de conducere;

rn

"Este vorba de circa 6-7 organizatii care au conduceri interimare. De exemplu cum avem la Simleu Silvaniei, unde avem un presedinte interimar, nu este ales de colegii nostri. In acest organizatii urmeaza sa fie organizate alegeri pentru stabilirea conducerilor.", spune Nosa.

rn

3. Stabilirea numarului de delegati pentru Conferinta Organizatiei Judetene PSD; 

rn

"Conferinta judeteana trebuie sa aiba loc in acest an, in toamna, inainte de alegerile prezindentiale, pentru ca a expirat timpul mandatelor. Va fi aleasa conducerea organizatiei judetene. Astept sa apara decizia de organizare a alegerilor si atunci voi face public decizia mea. I-au in calcul sa candidez pentru inca un mandat de presedinte executiv.", spune Nosa.

rn

4. Validarea horarârii biroului organizatiei locale Surduc privind excluderea din organizatia locala PSD a domnului consilier Breban Mircea Radu.

rn

"Imi pare rau pentru ca s-a ajuns intr-o asemnea situatie. Este un om respectat in Cristolt si a adus voturi pentru partid. este decizia colegilor din organizatia Surduc. Motivul pentru care a fost exclus este ca vota intotdeauna propunerile primarului si nu era impotriva, o chestie care atunci cand este in administratie nu trebuie sa fi intotdeauna in opozitie. Nu respecta deciziile PSD din Surduc.", spune Nosa 

rn

De asemenea, a fost efectuata o analiza a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019. stop_coloana

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *