SondajRSS Feed

PSD sustine pe fata penalii fara functii publice

1 August 2018

Face zilele acestea multa valva stirea ca primarul PSD al orasului dâmbovitean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat initiativa pornita din randul cetatenilor cu titlul „Fara penali în functiile publice”, prin care se vrea modificarea legislatiei astfel incat condamnatii sa nu mai acceada in functii publice. Gestul lui surprinde, nu doar publicul, ci mai ales partidul, al carui lider, Liviu Dragnea, este condamnat, o data definitiv si o data in prima instanta. Sa fii PSD-ist si sa nu vrei lideri penali este o contradictie recunoscuta. Si intarita de membrii PSD. 

Seful de partid al primarului anti-penali a anuntat deja ca acesta e pasibil de o sanctiune grava. Presedintele PSD Dâmbovita, senatorul Adrian tutuianu, spune ca gestul primarului din Pucioasa, care a semnat initiativa „Fara penali în functii publice” este „inacceptabil” si „de natura a crea confuzie în interiorul partidului si electoratului PSD”, actiunea primarului urmând sa fie analizata în partid. {utuianu a tinut si sa sublinieze ca gestul primarului este unul personal si nu reprezinta pozitia PSD Dâmbovita. Cu alte cuvinte, cum sa fii PSD-ist si sa nu vrei penali in conducerea tarii?
Bietul primar, in pornirea sa de bun simt, a incercat sa-si justifice gestul spunand ca s-a speriat de ”aceasta ura împotriva PSD

PSD sustine pe fata penalii fara functii publice
”, de “aceasta dezbinare între PSD si tinerii care protesteaza împotriva noastra".
"Eu am vrut sa fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toti o tara normala, sa devenim o tara unita. Am fost speriat de aceasta ura împotriva PSD”, spune primarul care l-a tradat pe liderul penal Liviu Dragnea de dragul principiilor, fapta pentru care va plati, desi incerca sa o dreaga cerand indurare de la conducerea partidului spunand: “Nu înseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat. E un gest de normalitate. si noi suntem oameni, nu maimute. si noi, PSD-istii tineri, suntem interesati de viitorul acestei tari. Nu am avut un interes personal. În nicio clipa nu mi-a fost teama ca mi se va reprosa ceva din partea conducerii partidului”. Primarul Constantin Ana, de 40 de ani, membru PSD de 21 de ani, nu va mai avea insa viata buna in partidul care sustine penalii.

 

 

Vizualizari 2438
Comentarii articol

>

in 1 August 2018 3:11

D-le primar Ciunt locuitorii Zalăului va cer să mergeți să semnați că nu mai vreți penali în funcții publice

fara penali>

in 1 August 2018 7:43

Da, sa mearga primarul Zalaului, sa demonstreze ca are demnitate. Sa semneze"fara penali in functii publice", sa aiba curaj, doar are in spate cetatenii cale l-au votat. Sa vedem daca este in stare de asa ceva.

>

in 1 August 2018 8:09

Nu este.

>

in 1 August 2018 8:41

P.s.d.ul in primul rand nu este un partid ci o adunatura de smecheri cu interese proprii cat priveste notiunea de DEMOCRAT se potriveste cu aceasta adunatura ca nuca in perete.Comportamentul lor huliganic este revoltator.Trebuie opriti cat mai repede.

>

in 1 August 2018 9:11

Propaganda securista.Nu vati prins la ce puneti botul?

>

in 1 August 2018 12:01

De ce este de blamat caci ar fi securisti? Conducatorul judetului ce este? Nu-i bun?!

>

in 1 August 2018 12:04

De ce este de blamat caci ar fi securisti? Conducatorul judetului ce este? Nu-i bun?!Atunci ce va mai trebuie,mai zapacitilor ticalosi si fatarnici!?

>

in 1 August 2018 12:20

Militianul Pop si securistul Marc au promis ca semneaza si ei. Daca ii lasa Dragnea.

>

in 1 August 2018 16:58

Ciuntache porcarul,pop militistul asasin,marc securistul ,nosa matrafoxatul nu vor semna niciodata ,,fara penali,, pt ca ei se confunda cu sintagma .Asa ca nu mai pierdeti vremea cu zoaiele psd

>

in 1 August 2018 16:58

Ciuntache porcarul,pop militistul asasin,marc securistul ,nosa matrafoxatul nu vor semna niciodata ,,fara penali,, pt ca ei se confunda cu sintagma .Asa ca nu mai pierdeti vremea cu zoaiele psd

>

in 1 August 2018 22:20

Un spurcat de militian, Poo Gheorghe si una POp Maria Luci, inspectoare la invatamant, o militianca de doi bani!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.