PSD Salaj si UDMR Salaj sunt pentru libertate de exprimare limitata in Camera Deputatilor

6
663
PSD Salaj si UDMR Salaj sunt  pentru libertate de exprimare  limitata in Camera Deputatilor

Deputatii nu vor mai avea voie sa vina cu bannere, afise si portavoce la sedinte. Sanctiunea merge pâna la scoaterea din Parlament pentru 30 de zile. Opozitia nu este de acord cu restrictiile si anunta ca va sesiza Curtea Constitutionala. Un regulament care restrictioneaza libertatea de exprimare a deputatilor, asta semnaleaza reprezentantii Opozitiei.
In 5 septembrie, cand a fost supus la vot final Proiectul de Hotarare privind modificarea si completarea Regulamentului Camerei Deputatilor, deputatii PSD Salaj Liviu Balint si Iuliu Nosa, dar si deputatul UDMR Salaj, Seres Denes, au votat pentru adoptarea acestor modificari. Singurul deputat salajean care s-a opus acestor modificari a fost liberalul Lucian Bode.

COMENTARII

  1. Cand au de gand nesimtii, toti din actualul parlament, sa aplice rezultatul de la REFERENDUMUL PARLAMENT UNICAMERAL CU DOAR 300 de reprezentanti in compozitie? Acuma vreau iar sa cheltuiasca cu alta bataie de joc: sefii celor doua camere, care stau cu familiile lor cum stie toata lumea! Vor REFERENDUM pentru modificarea Constitutiei in privinta constituiri familiei!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.