PSD Salaj a scos PMP Salaj din Biroul Electoral Judetean

23
3131
PSD Salaj a scos PMP Salaj  din Biroul Electoral Judetean

Biroul Electoral de Circumscriptie numarul 33 Salaj pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie s-a constituit la inceputul acestei luni. Biroul Electoral Judetean Salaj functioneaza in cladirea Prefecturii Salaj si iI are ca presedinte pe judcatorul Claudia Tomsa, iar loctiitorul acestuia este judecatorul Diana Puiu. 

Constituirea Biroului Electoral de Circumscriptie Salaj a debutat insa cu un scandal intre PSD si PMP Salaj.
Prin procesul verbal numarul 2 din 6 octombrie, s-au desemnat ca membri in BEJ Salaj reprezentanti ai UNPR, UDMR, ALDE, PSD si PNL.
PSD Salaj a facut insa contestatie la procesul verbal, sustinand ca UNPR nu exista si nu au cum sa aiba reprezentant in BEJ. Contestatia PSD a fost acceptata de presedintele Biroului Electoral Judetean Salaj, iar UNPR a ramas fara reprezentant in BEJ.
Marius Blaj, secretarul general al PMP Salaj, ne-a explicat ca PMP a facut o solicitare sa aiba reprezentant in Birou pe numele PMP + UNPR, pentru ca cei care au grup parlamentar sunt progresistii, iar fuziunea PMP cu UNPR nu a fost inca definitivata la Tribunalul Bucuresti. Acesta a fost si motivul pentru care PSD a facut contestatie, spune Marius Blaj.
"PSD a facut o contestatie la nivel national, care a fost acceptata datorita faptului ca noi am depus o solicitare in numele UNPR + PMP, iar pe cei din PSD i-a deranjat faptul ca nu exista grup parlamentar PMP + UNPR, ci doar grup parlamentar UNPR. În momentul de fata nu avem reprezentant in Biroul Electoral Judetean Salaj. Vom avea reprezentant din data de 2 noiembrie, cand se va completa BEJ Salaj cu membrii partidelor parlamentare, datorita faptului ca UNPR are grup parlamentar", ne-a spus secretarul general al PMP Salaj, Marius Blaj. stop_coloana
Din Biroul Electoral de Circumscriptie Salaj vor face parte Fazacas Marina Bianca din partea PSD, Crisan Valeriu Radu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj, din partea PNL, fostul primar de Creaca Marian Dan din partea ALDE si Simonfi Istvan din partea UDMR.
Secretarul BEJ Salaj ne-a spus ieri ca urmeaza ca biroul sa fie completat pana pe 27 octombrie cu reprezentanti ai partidelor neparlamentare care au filiala in Salaj. Desemnarea se va face prin tragere la sorti. Cei care vor reprezentant in BEJ Salaj si nu au grup parlamentar sunt Partidul Romania Unita si Uniunea Salvati Romania.

 

 

COMENTARII

  1. Uaaa n-ati avea noroc in viata cu como asta si ceilalti politicieni pt.care implicarea intr-un partid ii scoate din foame! Toti prostalaii ajung in politica, apoi ne mai plangem ca ne merge rau.

  2. SECURISTUL deP S D TIBIKE trebuie eliminatfiindca a adus in partid numai lichele oameni slabi gen POP MIRCEA un impostor slugarnic il tine director interimar nu a reusit la concurs este needucat un obtuz sint oameni in ZALAU merituosi dar nu incap din cauza viclenilor sintem slabi cai lasam sa faca ce vor

  3. NU INTELEG CUM ANTRO LUME NORMALA POATE SA SE COMPARE TIBI MARC CU LIVIU BALINT.TIBI MARC ESTE UN SECURIST OPORTUNIST CARE NU A FACUT NIMIC DECAT SA LIPIT PE FUNCTII PE CAND LIVIU BALINT A AJUNS, PRIN FORTE PROPRI, MANAGERUL AMBULANTEI SALAJ SI A FOST DISTINS CU DIVERSE PREMI ESTE INTRE CEI MAI BUNI MANAGERI DE AMBULANTA DIN TARA.CUM E POSIBIL ASA CEVA!!! DUPA CUM AM SPUS INTRO TARA NORMALA NU SAR INTAMPLA DAR ROMANIA NU ESTE O TARA NORMALA

  4. E vizibil ca ala care scrie pro Como e de in realitate impotriva lui acest Como.O face doar sa va atate pe voi...dar voi fraierii nu cunpasteti ca asta se numeste diversiune

  5. ALO A.N.I ACEST DOMN MARC NU CUMVA SE AFLA SUB INCINTA CONFLICTULUI DE INTERESE DIN MOMENT CE IA SI PENSIE DE LA STATUL ROMAN DAR ARE SI SALAR DE LA P.S.D.RAU . DAI NAINTE CA NOI PLATIM POPORUL ....

  6. Securistul de marc trebuie scos in afara legii. Conduce judetul de 26 de ani spre culmile saraciei. Si-a pus neamurile analfabete in functii de conducere. Nu au nici liceu talharii astia, fura bani de peste tot! Dna, pe ei pe hoti!

  7. Sipos Claudia ai trecut de la Como la Marc???Lasa-te de nazdravanii ca nu tine!Nu-i de vina nici Como,nici Bode,nici Marc ca tu n-ai la DSV directorul mult iubit.Toata ziua faci politica in institutie si blamezi oamenii politici de la Marc,Nosa,Pop,Ciunt,Bode,Turcas,Como,Talos....pana la Ciolos si Tariceanu...Pupal-ai in dos pe Basescu taietorul de pensii si salarii ca mult il mai ridici in slavi si ameninti ca te pune directoare si-apoi sa vezi si sa nu crezi!

  8. Concret nu am inteles care e mai bun ? Dupa exprimarea voastra un pietar care totusi e un bun gospodar sau un securist cum spuneti voi care vorba vine e diplomat.? De fapt la care : ce va deranjeaza?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.