SondajRSS Feed

PSD mai pierde doi deputati

13 Iunie 2019

Deputatii PSD Mihai Mohaci si Mihai Valentin Popa vor trece in ProRomânia, respectiv grupul parlamentar ProEuropa, dupa ce tot acestia au trecut, in luna decembrie a anului trecut, de la acest partid in PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Mihai Mohaci isi inceteaza activitatea din cadrul grupului parlamentar PSD si va activa in cadrul grupului Pro Europa.
Totodata, Mihai Valentin Popa nu va mai face parte din grupul parlamentar PSD si va activa in cadrul grupului Pro Europa incepând cu septembrie 2019.
Cei doi au mai plecat o data de la PSD la Pro România in decembrie anul trecut, insa dupa o sap

PSD mai pierde doi deputati
tamâna au revenit in PSD.
In acest moment grupul parlamentar Pro Romania are 21 de mmbri, iar din septembrie va avea 23 de deputati, astfel ca Pro Romania devine a patra forta politica din Camera Deputatilor.

Vizualizari 873
Comentarii articol

>

in 13 Iunie 2019 6:41

Stati linistiti! Il are pe como.

Totusi, se voteaza !>

in 13 Iunie 2019 9:12

Oricât se sparge psd, nu are nicio emoţie la moţiunea de cenzură. Libăralii au depus moţiunea deşi nu aveau voturile necesare. Gândul lor este la vacanţă, şi-au procurat deja bilete de concediu încă din iunie deşi vacanţa parlamentară începe în iulie. Straniu, jumătate dintre români sunt fraieri, merg la vot !

>

in 13 Iunie 2019 9:13

JOS cu PSD ADUNATURA SE ANAFABETI , si TRADATORI jegosi

9:12>

in 13 Iunie 2019 9:27

mai postacule rosu pesedist!Uite asa "fraieri" cum ne faci om mere si mai abitir la vot ca s-o v-o dam in bot la PSD-eu.

>

in 13 Iunie 2019 9:41

Traseismul politic trebuie sa inceteze odata. Doar in tarile bananiere se mai intampla asa ceva. Sunt politicieni care au trecut prin 5-6 partide, in functie de interesele personale. Legea ar trebui sa pedepseasca trecerea de la un partid la altul cu pierderea mandatului (pierderea functiei sau a locului de parlamentar, consilier local, judetean etc.).

Como-ditate>

in 13 Iunie 2019 13:34

PĂNTRU MINE E COMO-D SĂ TĂT SKIMB PARTIDUL, MULG PESTE TOT CUM POT. AKUM SÎNT LA PSD NE ÎNTELEGEM BINE. (COMO-D)

>

in 13 Iunie 2019 14:50

Dupa ce poporul ia votat asteptind de la ei ceva sa faca ! \r\n ei se plimba de la un partid la altul !!!! ce lege este asta? ce democratie este asta ? Ar fi democratie cind se intimpla asa ceva cel in cauza sa fie pedepsit de lege cu inchisoare spinzurate, sau sa nu mai fie platit de stat !ca poporul nu il poate sanctiona decit la alegeri ! si asta dureaza 4 sau mai multi ani !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.