PSD Jibou vine cu detalii
in scandalul Ana Indreieș

57
3321

 

PSD Jibou vine cu detalii <br>in scandalul Ana Indreieș

Organizația PSD Jibou, condusa de Dan Ghiurco, consilier județean, a publicat pe pagina de facebook viziunea proprie asupra scandalului declanșat de plecarea fostului viceprimar cu atribuții de primar Ana Indreieș de la PSD la PNL pentru a candida din partea liberalilor. “n textul publicat sub titlul "În numele adevarului", PSD Jibou nu se ferește sa numeasca pe Indreieș "mincinoasa" și "tradatoare". 

"(...) Organizatia PSD Jibou nu s-a dezis de Ana Indreieș într-un mod nejustificat, ci în baza prevederilor statutare și, poate cel mai important, în virtutea unor circumstanțe juste și morale, validate de atitudinea ei sfidatoare la adresa echipei social democrate.Înca de la început trebuie precizat ca în anul 2012, la dorința expresa a fostului primar Eugen Balanean, consilierilor locali li s-a impus sa o voteze pe Ana Indreieș pentru funcția de viceprimar.În luna februarie a acestui an, conform statutului PSD, în ședința de Birou politic local și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar doi colegi: Dan Ghiurco și Ana Indreieș. În urma votului democratic, secret, rezultatul a fost net în favoarea colegului Dan Ghiurco, care a obținut 22 de voturi, în timp ce Ana Indreieș a primit 5 voturi. În virtutea acestui rezultat, organizația PSD Jibou l-a validat pe Dan Ghiurco pentru a candida la funcția de primar al orașului Jibou.Ulterior, în cadrul întâlnirilor Biroului politic local, Ana Indreieș a promis categoric ca nu pleaca din Organizația PSD Jibou și ca nu va candida nici ca independent și nici din partea unui alt partid politic. La câteva zile dupa ce și-a asumat acest angajament, am aflat ca, de fapt, a facut o înțelegere cu PNL. Cronologic, fapt confirmat de derularea evenimentelor, Biroul politic a decis în unanimitate retragerea sprijinului politic pentru Ana Indreieș dupa înțelegerea ei cu PNL. Menționam ca la ședintele anterioare excluderii a refuzat ostentativ sa participe, invocând diverse probleme.Minciuna și tradarea sunt calitațile prin care s-a remarcat în partid, calitați care i-au fost reproșate de colegi înca de anul trecut.Tupeul cu care își asuma realizarile fostului primar reprezinta un atentat la inteligența jiboanilor, iar victimizarea pe care o încearca este lamentabila. Lasam la latitudinea alegatorilor din Jibou sa aprecieze comportamentul fostei noastre colege care, așa cum a dovedit-o deja, face promisiuni doar pentru a fi încalcate", se arata în textul organizației PSD Jibou, condusa la aceasta ora de conislierul județean Dan Ghiurco. stop_coloana
PNL Salaj, prin vocea copreședintelui Lucian Bode, susține ca Ana Indreieș a intrat în PNL doar dupa ce a fost exclusa din PSD și doar dupa ce a devenit "un cetațean liber", dupa cum afirma deputatul Lucian Bode.

La vârful administrației din Jibou înca persista incertitudinea

Consiliul Local al orașului Jibou s-a întâlnit joi în ședința ordinara cu trei consilieri noi, numiți în locul celor trei excluși din cauza scandalului politic declanșat de trecerea Anei Indreieș din poziția de primar interimar de la PSD la PNL.
Primaria Jibou ne-a transmis dupa ședința un comunicat, semnat de secretarul orașului, Maria Opriș, care spune ca Jiboul are primar în persoana lui Bujor Ioan. Consilierul PSD Bujor Ioan a fost delegat prin hotarârea din Consiliul Local Jibou din 24 martie sa exercite cu caracter temporar funcția de viceprimar. Secretarul orașului susține ca Bujor Ioan are atribuții de primar din data de 29 martie, data la care prefectul a emis ordinul de destituire a Anei Indreieș din funcția de consilier local, care a pierdut astfel, evident, și calitatea de viceprimar și de primar interimar al Jiboului.
Prefectura Salaj are însa alta parere și susține ca la Jibou Bujor Ioan este doar viceprimar delegat cu caracter temporar, fara a avea atribuții de primar.
Când a pus în aplicare ordinul de destituire a Anei Indreieș, în 29 martie, prefectul spunea ca așteapta o noua ședința de Consiliu Local în care sa fie ales un viceprimar care sa nu fie doar delegat cu caracter temporar și care sa poata prelua atribuțiile de primar interimar.
Prefectura nu este așadar de acord cu secretarul orașului, Maria Opriș, care susține ca delegarea lui Bujor este suficienta ca sa fie și primar interimar la Jibou.

 

 

 

COMENTARII

 1. O intreaga banda de ticalosi ce te sfideaza din masini pe care un "fraier" roman n-ar putea s-o aiba vreodata. Este aceasta egalitate sociala? Nu, nu este. Statul de ce permite "ridicarea" acestor nulitati in conditiile in care ii oprima pe altii, ce au respect fata de lege si unitate, prin apasarea pedalei taxelor si impozitelor?

 2. O intreaga banda de ticalosi ce te sfideaza din masini pe care un "fraier" roman n-ar putea s-o aiba vreodata. Este aceasta egalitate sociala? Nu, nu este. Statul de ce permite "ridicarea" acestor nulitati in conditiile in care ii oprima pe altii, ce au respect fata de lege si unitate, prin apasarea pedalei taxelor si impozitelor?

 3. Api lasa ca are ana sa dea la tati ca si la noi o vinit si neo amenintat ca pune pe domnu boldea sa ne aresteze de ce avem gospodarie necorespunzatoare si fondurile la animale or face tot ea. Noi scoatem din jeb bani si ea ia in cardasie vreo suta de milioane de pe noi. Am cerut audienta so ma refuzat de patru ori. Man dus acasa vorband sangur. Sanatate doamna so la copii. 91228

 4. NU VEDETI PROBLEMA SUNT BAGATI ACESTI OAMENI FARA IMPORTANTA IN FATA CA SASI FACA UN NUME, CAND OMUL CEL MAI IMPORTANT PENTRU JIBOU ESTE CLAR LIVIU BALINT (ZIS COMO) CANDIDAT UNPR! DLE BALINT NU VA LASATI LA EI! LIVU BALINT (COMO) PRIMAR!

 5. Nu va lasati pacaliti mai oameni. Como a facut pt judetul asta de nu o facut causescu. Nu va batet joc de viata si treceti la vot daca vret sa vs hie bine. Daca mereti cu ceilalt o sa fie mai rau ca pa vremea razboiului

 6. DEZMEMBRATU AMU AI UNPERIST DE CAND AI PE SALVARE. COMO O FACUT DIN SPITALU DIN JIBOU DISCOTECA. VALER DACA MERGI LA EL CU OROCE NU ARE TIFON SAUN COPCI. TE TRIMITE LA RAZA. CACATU CELA DE LA RAZA CARE NARE HABAR DE NIMIC SI E UMFLAT LA MOACA DE ALCOOL DE ZICI CA E BABA OARBA IMBIBATA DE ALCOOL ZICE K NU ARE FILM. DOAMNA BURDE E PREA PLICTISITA DE TOATE SI ZICE:COPILE DUTE LA URGENTA DAR DUTE ACUM....SI IAR DE LA INCEPUT(NAM ALEA LA RAZE EUN ALCOOLIC URIT LA FARMACIE NU AU CALMANTE NUMAI PE RETETA...DOAMNA DOCTOR DEJA DOARME...EU SUNTTOT TREAZ...TRECE PE LANGA MINE O MASINA CU GIROFAR...E AMBULANTA CARE MERGE SA SALVEZE O VIATA...MDA...A FOST ALIN DE LA DEZMEMBRARI...LA SUNAT "SEFUL" CA SA IMBURDAT IN SANT LA CRISENI...BATALE NOROCU DE PROTOCOALE...HAHA..LASA...NOI SA FIM SANATOSI...(((((APROPO...AI ARSO PE BLONDA AIA PROASTA CARE VORBEA MULT??????))))))))))

 7. hihi si haha in paguba pentru voi. Liviu Balint a facilktat de cind e in functie helidromul din jibou SMURD. pana la ora actuale este celmaieficient manager al ambulantes salaj din toate timpurile.Si clar k va fii tot la fel de eficient si ca si primar

 8. komo???? vindut casete la liceu in simleu silvaniei. preste inregistrate. noi ungurii de la sarmasag am numit pe el komo trebati daca nu credeti. inselat pe toti. mincinos si furat bani de la toti. platit caseta dat caseta fara muzica.aminteste komo emlekszel bazd meg anyad??

 9. komo???? vindut casete la liceu in simleu silvaniei. preste inregistrate. noi ungurii de la sarmasag am numit pe el komo trebati daca nu credeti. inselat pe toti. mincinos si furat bani de la toti. platit caseta dat caseta fara muzica.aminteste komo emlekszel bazd meg anyad??

 10. Mincinoasa doamna si tupeista ! Am lucrat cu ea la depou ! I-a pus coarne lu"barbatu "su cu cine a vrut si cu cine n-a vrut p"acolo ! Dar motorina cat au furat ea si "macaragista " de la bai ! Si-a vandut si trupul si sufletul ! Din psd a plecat ca o hoata, in pnl a intrat ca o infractoare ! Judecati-o la vot dragi jibouani!

 11. Din pnl o s-o voteze cine a mai ramas, adica nimeni , iar din psd o s-o voteze cine a plecat cu ea, adica tot nimeni ! O s-o voteze cei din pdl, adica cei care au TAIAT PENSIILE SI SALARIILE OAMENILOR, in frunte cu imaturii manu si farcas...

 12. Como candidat la asociatia lebenitarilor din Romania!!! Si nici acolo nu are iesi k atat de fraier e k nu stie cum il chema nici cu buletinul in mana! Lasa Como k la vara cald a fi si vin tirurile de lebenita de la Dabuleni pregateste casa de marcat sa dai bon fiscal si lasa functiile k nu-s de tine!

 13. In sfarsit s-a trezit si psd-ul sa dea acest comunicat! Toata lumea o vedea pe aceasta coarda salvtoarea Jiboului! A plecat din primarie asa cum a intrat, in mod dezonorant si nu a sarit in aer primaria, asa cum se exprima prin anumite articole din ziar ! duduito, lumea nici n-a bagat in seama ca mata nu esti acolo! Oricum erai mai mult pe la coafor si la cosmetica decat la servici ! De data asta te-ai f.... singura !

 14. Vai de voi invidiosilor...noroc ca sunteti putini astia care nu stiti sa apreciati valoarea unui om...sunteti niste frustrati...ganditiva ca de la lebenita a ajuns sefu ambuklantei...voi cand o sa va ridicati de la coada vacii cam unde o sa va vedeti ..praduitorilor..pana una alta votati Como.un primar care o sa ii ajute pana si pe frustratii care lasa comenturi acum!

 15. Noi, cei ce ne-am saturat de PSD , cu cine votam?!!! Cu ana ?!!! Evident NUUUU ! Cu como ?!!!! Evident NUUUUU ! Nici sa bergem la vot nu se poate , ca vor vota psd-istii si tiganii ( care in totdeauna au votat cu psd-istii !) Vai, vai ce ne-a facut balanean !

 16. Votaţi Como. Primar European Pt un oras European. Jiboul are nevoie de un primar care e trecut prin fel si fel de experiente. Como este acel om. El se descurca in orice situatie. Sub carmuirea lui jiboul poate ridica la nivelul unui oras european. Votati Como

 17. Noi oameni de buna credinta o votam pe Ana ca e singura care a facut treaba si o sa v-a para rau la cei care nu o votati ca nu o sa v-a linistiti ca dece nu ati votato.Ana e ceea mai potrivita si v-a rog sa o votati.

 18. Cum ziceti de ana cai mincinoasa.de ce sunteti asa de rai.lasati jiboanii sa voteze cum cred ei nui influentati.oamenii o so voteze nu le pasa de ce ziceti voi psd.

 19. PT.cel de la 1,17.Tiganu COMO o sa iasa primar in 1013 cum ai scris tu prostule,daca tot te pui sa scrii verifica-ti ce ai scris ca altfel esti caraghios ca cel pe care il elogiezi.Rog toti cititorii s-ami spuna unde, si ce a facut COMO, fara sprijin politic,atat el cit si scriitoarea lui sotie.RUSINE,RUSINE,RUSINE(poate ca unii Jibouani ar merita un astfel de primar penibil)

 20. Asa sa traiesti th dupa ce a fi iel prinar. Ana e or nimeni. Ana Indreieş primar 0 coruptie. Femeia asta de cind e a luptat potriva anti frauda si coruptie. Datorita ei fraierilor a picat balyaneanu. Ea este perfect pt noi. ana=drepate=justitie=pace=ANA PRIMAR 100 LA CASA DE COPII=MANCAre. MULTA . ANA ANA ANA DOAMNA ANA CU DOMNU JENU

 21. Seniorul Maxim Virgil un liberal adevarat : Cum a acceptat sa se regaseasca pe lista de consilieri alaturi de cei care l-au ras pe Almas si pe Monika? El stie ce s-antamplat acolo si cum a ajuns el consilier ? Maestre , cum ramanem cu principiile liberale?!! De Chira, n-am ce spune el se simte confortabil ca fiica sa a fost angajata de contabila de PSD-isti! Daca aveti demnitate, iesiti din acest consiliu care nu va reprezinta ! fITI ONESTI SI DATI-VA DEMISIA DE ONOARE SA NU RADA TOT ORASUL DE VOI !

 22. Seniorul Maxim Virgil un liberal adevarat : Cum a acceptat sa se regaseasca pe lista de consilieri alaturi de cei care l-au ras pe Almas si pe Monika? El stie ce s-antamplat acolo si cum a ajuns el consilier ? Maestre , cum ramanem cu principiile liberale?!! De Chira, n-am ce spune el se simte confortabil ca fiica sa a fost angajata de contabila de PSD-isti! Daca aveti demnitate, iesiti din acest consiliu care nu va reprezinta ! fITI ONESTI SI DATI-VA DEMISIA DE ONOARE SA NU RADA TOT ORASUL DE VOI !

 23. Acest ghiurco, zice-se ca i-ar cam fi fost putin amant anutei si indries ! Unii spun ca i-ar fi si facut un prunc anei , care l-ar fi dat lui sora-sa, care,zice-se n-ar fi putut sa aiba copii...Oricum , dupa poze, numai un pruncut reusit trebuie sa fie... La vazut cineva ? Cu care seamana , cu primarul sau cu primarita ?

 24. como primar..nu ne intereseaza de toti pupincuristii care inainte de campanii devin postaci fideli.Orice om care dereste ca Jiboul sa ajunga un oras european o sa il voteze pe Liviu Balint.Votati Como si lasati pupincuristii sa faca ce vor!

 25. ana este femeie si este bine ca la conducere sa fie femei se vede cum arata fateta orasului.oricine poate spune ca sa-u facut lucruri frumoase si de calitate numai rauvoitorii sunt orbi.suces ana indries.eu prieteni si familia mea si a lor te votam.

 26. Ana e cea mai potrivita si va face lucruri bune,sa inceput ceva in oras si trebuie continuat de cine a inceput adica de ANA !lasatio in pace sa continue proiectele foarte bune incepute.

 27. Neam saturat de psd .o votam cu toti pe ana.ana va fi primar niciun como si giurco.astia doi escroci nu au ce cauta in primarie.ana e cea mai buna.ana primar.

 28. Nu-i simtim lipsa in primarie......este o liniste placuta toate ne facem treaba,pacat de fostul primar ca prea mare incredere a avut ea.Speram ca nu se mai intoarce in primarie...Se lauda prin oras cate a facut,Ce a facut? TOATE MERITELE LUI BALANEAN EUGEN"stie Ana de ce scriu "DANII"

 29. Ana este intradevar cea care a dus proiectele altora mai departe.Ea merita sa castige alegerile.Este singura care nu a facut afaceri cu primaria,nu se poate spune ca a facut,ca a furat,Ca a intrat in conflict de interese cu primaria.Ma de ce sunte-ti legati la ochi.Ghiurco si Almas la ce bani au ,au nevoie de salarul de 3.000 ron de primar ?S-au pt acel salar renunta la afacerile lor mult mai banoase !?Ei vor putere ca sa faca afaceri cu primaria.Cata piatra trebuie la primarie,pt drumuri? Cate masini sa trasporte piatra asta?si altele.

 30. Ana este intradevar cea care a dus proiectele altora mai departe.Ea merita sa castige alegerile.Este singura care nu a facut afaceri cu primaria,nu se poate spune ca a facut,ca a furat,Ca a intrat in conflict de interese cu primaria.Ma de ce sunte-ti legati la ochi.Ghiurco si Almas la ce bani au ,au nevoie de salarul de 3.000 ron de primar ?S-au pt acel salar renunta la afacerile lor mult mai banoase !?Ei vor putere ca sa faca afaceri cu primaria.Cata piatra trebuie la primarie,pt drumuri? Cate masini sa trasporte piatra asta?si altele.

 31. Ce da Opris de la energobit nu are bani sau bujor,sau muresan de la comat,pop iulian,anton fostii militieni,da pentru aia tot vor la putere,sa mai muste ceva din ciolan.Ma ce oameni!!!?

 32. Va rooog sa o votati pe Ana.Nu e bine sa lasam orasul pe mana alcuiva.Fac apel la toti locuitorii orasului sa judece cu mintea limpede.Ana e solutia pentru primaria orasului Jibou.Votati Ana Indreies sa avem un oras european.Fiti oameni pentru oameni!

 33. Mincinoasa si tupeista!Sa-ti fie rusine ca te-ai plimbat destul cu Balanean pe la pensiuni si padure......rusine rusine rusine ........mai bine ocupate de FLorin nenorocito ca l-ai nenorocit,iti place probabil cum iti spune Balanean "curva,esti o curva imputita"

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.