PSD a castigat alegerile pentru primar din Fildu de Jos

24
2078

 

PSD a castigat alegerile pentru primar din Fildu de Jos

Comuna Fildu de Jos a fost una (de altfel singura din Salaj) dintre cele 49 de unitati administativ-teritoriale din tara in care au avut loc duminica alegeri pentru functia de primar.

Dintre cei 1.061 de cetateni cu drept de vot s-au prezentat la urne 865 de persoane, asta insemnand 81,53 la suta dintre alegatori. Cei mai multi au fost alegatorii din localitatea Fildu de Jos (88 la suta), iar cei mai putini cei din Tetis (71 la suta). Comuna Fildu de Jos a avut de altfel procentul cel mai mare din tara de alegatori prezenti la urne.
In urma numararii voturilor, functia de primar i-a revenit candidatului PSD, Albert Nicolae, cu 322 de voturi (37 la suta). El a fost secondat de Racasan Daniel (PNL), cu 301 voturi (34 la suta). Pe locul al treilea s-a clasat reprezentantul PMP, Antal Viorel, cu 199 de voturi (23 la suta), iar pe loculal patrulea, cu 49 de voturi (5 la suta), se situeaza candidatul ALDE, Balasa Mircea.
Albert Nicole, primarul ales duminica, este de loc din satul Fildu de Sus, in varsta de 43 de ani, si este patronul unui magazin din satul in care locuieste.
Duminica seara, dupa "exitpoll", presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, si vicepresedintele Consiliului Judetean, Sergiu Panie, au ajuns in comuna Fildu de Jos pentru a-l felicita pe castigatorul alegerilor.

 

 

COMENTARII

 1. Deputatul Balint Liviu a sprijinit PSD ca sa nu castige PNL -ul alegerile. PNL a pierdut la numai cateva voturi pentru ca Balint l-a vandut pe Antal ca sa isi poata tine sotia director la DSVSA. Sprijina PSD si in parlament unde a votat pentru PSD si la legea padurilor si la legea salarizarii. Isi urmareste doar interesul personal si isi bate joc de colaboratori. Un om care promite si nu se tine de promisiuni.

 2. Auzi tu?? Como in sus si in jos. Como e devina. Afara ploua. Como e de vina. Niste sageti false!!! Multumim Liviu Balint ca prezinti alternativa. Nu vorbeste nimeni de ce in ziua votului la scoala din tetisu erau jumate prezenti in comparatie cu fildu de mijloc de jos si de sus. Credeti ca intamplator a fost asa? Comparati cifrele si vede-ti unde mergea diferenta. Domnul steriu a fost la tetisu si am promis cal votam toti pe antal. Este CLAR ca liviu balint va fi alternativa!! Cainii latra ursul trece! Lupta como, lupta pt salaj, lupta pentru romania! #como2020

 3. Como si PMP trebuiau aa castige prin candidatul Antal era cel mai bun insa Marc a umblat in ziua votului la comunitatea de Rromi si cine stie cu ce ia trombonit. Erau intelesi toti sa mesrga cu PMPul dar sau schimbat in ultimul moment. Rusine Marc dar oamenii nu vor uita mai ales Fildenii carora leau votat tiganii primaru

 4. Apoi dara ca la Antal au fost si de la alt partid cred ca peneteu dar balint asta io promis ca iida fonduri europene de la parlament. Si o adus in sat ceva sef de la bucuresti si ala io promis dar amu se vede ca astia sunt cam numa cu laudele ca nu o facut nimica pantru ca sal aleaga lumea. Si astia zic amu in sat ca o fost numa prosteala.

 5. Narcisa pune mana pe carte si invata sa scrii. La PMP se deconteaza orice vrei? Fain partid. Si daca mai scrii comentarii in timpul programului o sa fac o sesizare la director. Nu ca te intereseaza dar sa vedem ce spune cand trebuie sa raspunda in scris de prostiile tale.

 6. 14:56 chiar te rog sa verifici si sa ma reclami si o rog si pe Narcisa sa te dea in judecată ca o tot pomenești cu rost si fără rost.e prea deșteaptă sa se bage in seama cu o obsedată si proasta ca tine.in orice caz nu i ajungi nici la glezna c

 7. Tulai proasta creatura a scris la 12.49 . Asa de proasta de ai crede ca e Narci. Cum sa spui ca ai facut intelegere cu tiganii sa-l voteze pe Antal si dupa aia sa te vaieti ca altii au dat mai mult si ca ai pierdut :))))))) no asa prostie mai rar.

 8. Bai ce invidioase pe forumuri.banuiesc ca sunteți niște grase,urate,nefut---,neiubite,cu bretele(tite)care va acoperă cele 7straturi de pe burtile scofarsite cu creier de găina si trăiți din ajutor social drăcești vreme sa o tot analizați pe narcisa.Sa o pupați in fund daca va lasă bine

 9. Sa ii sugi mucii din pizd...la Lacri gorila frustrata ce esti.Sa iti moara familia ca Lacri e asa cum o tot faci pe site-uri ?Fac pariu pe 10000 mii ca nu o Cunoști si nu ai vorbit in viața ta cu ea!Faci pariu ipocrito?Fac si pariu pe 1000 de lei ca numai muiere poți fi?Gai sa cad Graiule te tine sa ii dai IP la muista asta ?

 10. Si vilkonchi de la magazin scrie urat de familia lui Como si ii ameninta nu de fata cu ei dar ai grija Como ca iti poarta sambetele si a sis soacra ei dn a marton ca o sa te aranjeze ea

 11. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.