Promisiune de vagon-cuşetă pe ruta Zalău Bucureşti, de la Ministerul Transporturilor

13
2212
Promisiune de vagon-cuşetă  pe ruta Zalău  Bucureşti,  de la Ministerul Transporturilor

Liderul PMP Sălaj, deputatul Liviu Balint, a avut pe 14 februarie o întrevedere cu ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Dragoş Titea, prin care l-a înştiinţat că pe ruta Zalău – Bucureşti de ani de zile nu mai circulă tren cu vagon de dormit. Titea i-a dat asigurări parlamentarului Liviu Balint că în cel mai scurt timp problema va fi rezolvată şi pe ruta Zalău – Bucureşti vor circula două vagoane, unul cuşetă şi unul de clasă, care se vor lega la Jibou cu trenul inter regio Satu Mare – Bucureşti.
"Am avut o discuţie cu domnul ministru secretar de stat responsabil de CFR Călători. L-am înştiinţat despre problema cuşetei şi mi-a dat asigurări că în cel mai scurt timp va fi introdusă pe ruta Zalău – Bucureşti o cuşetă şi un vagon de clasă, astfel încât zălăuanii să nu mai meargă până la gară în Jibou pentru a se putea urca în cuşetă. Domnul Titea a spus că va începe să facă toate demersurile necesare pentru cuşetă la Zalău. stop_coloana Am făcut această solicitare în urma mai multor plângeri pe care le-am primit de la zălăuanii nemulţumiţi că nu mai circulă cuşetă din Zalău spre Bucureşti, ci doar din Jibou. Este important că avem o gară modernă, dar trebuie să facem toate demersurile pentru a aduce în Zalău trenuri importante care să facă legătura cu ţara, pentru ca zălăuanii să nu mai fie nevoiţi să schimbe trenul la Jibou şi să aştepte mult timp în gară la Jibou", ne-a declarat Liviu Balint, deputat PMP.

COMENTARII

  1. Ati auzit de Whizz Air .? Au cursa directa Cluj -Bucuresti ,daca cumperi din timp costa cam 100 de ron dus intors si faci 45 de minute .Cit despre CFR sa-l dati la fier vechi ca sa nu mai puteti fura nimic.Gara din Zalau are o medie de calatori pe zi mai mica decit cei ce folosesc buda din gara.

  2. Nu stiu ce sa zic. Eu am circulat toata vara cu trenul IR Satu-Mare - Bucuresti si mereu aveau vagon de cuseta. Ultima data am fost de 1 decembrie si inca aveau cuseta :))

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.