Proiectul este initiat de europarlamentarul Daniel Buda si se adreseaza fermierilor sub 40 de ani

4
927
Proiectul este initiat de europarlamentarul Daniel Buda si se adreseaza fermierilor sub 40 de ani

4 excursii la Parlamentul European de la Bruxelles in perioada 17-18 octombrie

Daca esti fermier si ai sub 40 de ani, poti participa la concursul „Tanar roman, fermier european!” devenit deja traditional, initiat de europarlamentarul PPE/PNL Daniel Buda cu sprijinul Grupului PPE din cadrul Parlamentului European.

„in calitate de europarlamentar, de membru al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European si de membru al Grupului PPE din PE, imi face o deosebita placere sa anunt concursul devenit deja traditional pentru tineri si anume „Tanar roman, fermier european!”, a anuntat europarlamentarul Daniel Buda.

Concursul, organizat cu sprijinul Grupului PPE, este dotat cu 4 excursii la Parlamentul European de la Bruxelles in perioada 17-18 octombrie 2018, dar cel mai important lucru este faptul ca unul dintre proiectele castigatoare va participa si la Congresul Tinerilor Fermieri desfasurat de Grupul PPE in aceeasi perioada la Bruxelles.
Competitia este deschisa pentru tinerii fermieri sub 40 de ani.

Participantii trebuie sa transmita la adresa de e-mail europarlamentardanielbuda@gmail.com o prezentare de maximum doua pagini a unui proiect agricol implementat de catre ei, insotit de poze si/sau un film de prezentare a afacerii proprii din care sa reiasa activitatea pe care o desfasoara.

Perioada de transmitere a proiectelor este 12-23 septembrie 2018.
Din cele patru proiecte castigatoare, un proiect va fi sustinut de catre un tanar fermier si in cadrul Congresului Tinerilor Fermieri, eveniment organizat de catre Grupul PPE in perioada 17-18 octombrie 2018, la Bruxelles, la una dintre cele 3 categorii:
1. Cel mai bun proiect
2. Proiectul cel mai durabil
3. Proiectul cel mai inovativ

„Rolul jucat de tinerii fermieri este esential pentru dezvoltarea sustenabila a agriculturii. Tocmai de aceea, concursul „Tanar roman, fermier european!”, are ca scop sporirea vizibilitatii tinerilor fermieri care au ales sa perfomeze in mediul rural din Romania si identificarea activitatilor inovative, sustenabile si cu o orientare corecta inspre piata precum si oferirea unui exemplu de bune practici pentru alti tineri care doresc sa investeasca in agricultura. Mult succes tuturor!”, precizeaza europarlamentarul Daniel Buda (PPE/PNL).

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.