Proiectil de artilerie descoperit la Criseni

3
7404
Proiectil de artilerie descoperit la Criseni

Echipa pirotehnica din cadrul Detasamentului Zalau a intervenit in cursul zilei de vineri, pe un teren din localitatea Criseni, pentru a asana un element de munitie neexplodat. Ajunsi la fata locului, pirotehnistii au identificat munitia ca fiind un proiectil artilerie de calibru 122 mm. Elemenul a fost identificat, ridicat si transportat in conditii de siguranta.

Pe aceasta cale, reamintim ca, in cazul in care descoperiti elemente de munitii neexplodate sau luati la cunostinta despre existenta lor, trebuie sa anuntati imediat la numarul de urgenta 112 structurile abilitate in gestionarea acestui risc.

 

Foto cu caracter informativ

COMENTARII

  1. In SUA un detasament de pompieri, stand degeaba la serviciu, au inceput sa provoace incendii si apoi sa le stinga exemplar, devenind pompieri de elita. In final au fost descoperiti.

  2. Da, ma, ca a tinut bunica-ta proiectilu-n soba din '43 si acu ce s-o gandit? Am auzit io de la nepotu de pompierii aia, hai sa duc bomba asta in camp si sa sun ca deja ma plictisesc. Asa zici?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.