SondajRSS Feed

Proiectele culturale finantate anul acesta de Primaria Zalau

12 Iulie 2018

Primaria Zalau propune spre aprobare Consiliului Local in sedinta ordinara de azi, 12 iulie, un proiect de hotarare privind acordarea de sprijin financiar de la bugetul local, pe anul 2018, structurilor culturale de drept public si privat care intentioneaza si organizeaza programe, proiecte si actiuni culturale de utilitate publica si atribuirea contractelor de finantare nerambursabila, urmare a celei de a doua selectii de proiecte.

Primaria Zalau acorda finantare de la bugetul local pentru patru proiecte culturale, in valoare de 54.800 lei, banii ramasi din totalul de 70.000 de lei pe 2018, dupa prima sesiune de finantare, cand au fost dati 15.000 de lei pentru doua proiecte.
Societatea Corala "Gloria Dei" a primit din bugetul local suma de 14.040 lei, pentru proiectul "Spectacolul aniversar dedicat Centenarului Marii Uniri, care se va desfasura in perioada 29 noiembrie – 4 decembrie.
Asociatia Culturala Szilagysag a primit din bugetul local suma de 20.760 lei, pentru proiectul cultural "Traditii de toamna legate de bucuria recoltei, a mestesugurilor traditionale, a gastronomiei specifice anotimpului, aportului popular si a culturii maghiare", care se va desfasura

Proiectele culturale  finantate anul acesta  de Primaria Zalau
in perioada 1 august – 23 octombrie.
Biblioteca Judeteana a primit din bugetul local 10.000 lei pentru proiectul "100+...Zalauani, omagiati de Centenar!", care se va desfasura in perioada 15 iulie – 10 decembrie.
Asociatia Culturala Elena Mindru a primit din bugetul local suma de 10.000 de lei pentru proiectul "Concert de jazz simfonic "Symphonic Jazz in Transilvania, Elena Mindru si Orchestra Romana de Tineret", care va avea loc in Zalau pe 7 septembrie.
In prima sesiune de finantare a proiectelor culturale din bugetul Zalaului au castigat finantare doua proiecte, ale Bibliotecii Judetene si al Muzeului de Arta, ambele institutii subordonate Consiliului Judetean Salaj, carora le-a fost atribuita suma de 15.200 de lei.

Vizualizari 467
Comentarii articol

>

in 12 Iulie 2018 11:32

In loc sa dati bani pentru gargara, mai bine ati face ceva cu imaginea orasului, ca acum arata jalnic!

>

in 12 Iulie 2018 11:33

In loc sa dati bani pentru gargara, mai bine ati face ceva cu imaginea orasului, ca acum arata jalnic!

>

in 12 Iulie 2018 17:00

Vai de cultura vostra!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.