Proiecte noi in sportul scolar

0
58

Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Tineretului si Sportului si Federatia Romana de Fotbal, in parteneriat, au pus bazele unui proiect comun sub egida Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.
Pana in anul 2024 toti profesorii de sport avand echipe inscrise in competitiile inscrise prin acest parteneriat vor fi obligati sa se inscrie la cursurile de la Academia de fotbal a FRF pentru a primi calificarea de instructor sportiv.Competitiile sunt :
Cupa Tymbark Junior U8 ( clasele 0-2), U 10 ( cl 3-4), U 12(cl 5-6).
Cupa Junior , noutate, U 14(cl 7-8), U 16 ( cl 9-10), U 18(cl 11-12).
” Practicarea unui sport inseamna dezvoltarea si invatarea unor abilitati. Impreuna pentru sport suntem mai puternici”spune Monica Anisie.
Ionut Stroe, Ministrul Tineretului si Sportului spune urmatoarele :
„Avem planuri mari pentru sportul scolar.Planul nostru in scoli include mai multe sporturi.” Iar presedintele FRF , Razvan Burleanu :
„Sportul este esential in timpul scolarizarii.Fotbalul contribuie la dezvoltarea copiilor. ” Acest proiect este asteptat mai de mult in mediul scolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.