Progresul Somcuta Mare, adversar dificil pentru Sportul Simleu

1
470

In Cupa Romaniei, anul trecut , prin august , Progresul Somcuta Mare invingea pe Rapid Jibou cu scorul de 4-2, apoi fiind invinsa cu 6-2 de Unirea Dej intr-un meci condus la centru chiar de salajeanul Razvan Ladar. In februarie 2020 in meciul amical Somcuta Mare invingea pe AFC Recea cu 1-0. La prima tragere la sorti a FRF, reprezentanta Maramuresului cadea cu cei de la Bistrita Nasaud si se comenta pe retele ca este cel mai accesibil adversar cu urari de promovare chiar de catre fotbalisti din Salaj.

Pandemia schimba sortii la baraj

Sortii celei de-a doua trageri, dupa pandemie, schimba radical adversarii intre ei. Astfel campioana din judetul Maramures cade in grupa de minibaraj Nord Vest cu reprezentanta Salajului si Bistrita Nasaud . Bistrita Nasaud nu mai trimite pe nimeni la baraj.
Deci : Sportul 2007 Simleu Silvaniei- CS Progresul Somcuta Mare , stadion Olimpia Satu Mare , 9 august 2020, ora 17,30.

Despre Progresul Somcuta Mare

Cel mai bun gazon si teren din Maramures, dotat si cu nocturna, se afla la Somcuta Mare. Somcuta Mare si-a pus la respect de multe ori pe rivalii de-a lungul campionatelor: CS Minaur Baia Mare, Tg. Lapus, Farcasa, Barsana.
La Farcasa, in 2017, Somcuta a castigat cu 3-1 dupa ce minute bune meciul a fost intrerupt de aparitia in teren a unei splendide vaci Baltata Romaneasca, patrunsa printr-un gard viu in teren.
Presedintele clubului, Ionut Buhai, este si jucator al echipei. Surse de venit la un buget ce trece anual de 70.000 lei se gasesc si din sponsorizari, aproape 20.000 . Intr-un ziar din Maramures Buhai spunea ca : “Primaria Somcuta Mare ne tine in viata. Primim mingi si echipamente, avem si jucatori de Liga 3, vom incerca sa promovam”.
Echipa practica un joc omogen, pase foarte multe si actiuni fulgeratoare pe benzi. Cei mai multi jucatori sunt buni suteuri si se plaseaza foarte bine in situatia de jucator liber, rezultand multe goluri din actiune.
Lotul complet de care dispune Progresul Somcuta Mare este:
Andrei Blidar, Lovasz Alexandru, Ioan Prodan- portari.
Jucatori de camp : Vlad Pop, Razvan Fazacas, Stefan Colar, Cormos Adrian, Dan Maries, Lazar Bogdan, Flaviu Avram, Antal Rozmalin, Andrei Mihalca, Balmos Tudor, George Muresan, Demian Eugen, Geiger Florin, Adrian Tagyi,Cozma Ionut, Mihut Ionut, Marinescu Marinel, Muresan George, Petrus Bogdan, Pop Ioan, Revesz Mihai , Ionut Buhai, Florin Zaslati, Ignat Ioan, Busica Bogdan, Bogdan Birle, Catalin Chisiu, Ciprian Buciuman , Hausi Bogdan, Illes Stefan, Bodea Marius, Boldijar Marius, Ardelean Claudiu, Raduneata Florin, Roland Scwartzcopf, Nabeu Bawa Serge Alain. Antrenor pr. Dan Mircea, antrenor sec. Gheorghe Gherghel.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here