Programul Zilelor Zalaului a fost finalizat – trei zile de muzica, distractie si voie buna

13
3566
Programul Zilelor Zalaului a fost finalizat – trei zile de muzica, distractie si voie buna

Primarul Ionel Ciunt a pregatit pentru editia de anul acesta al Zilelor Municipiului Zalau, un program unic, modern si foarte atractiv pentru toate categoriile de varsta. Zilele Zalaului – editia 2019 va cuprinde toate genurile de muzica si va fi pe gustul tuturor, de la muzica usoara, muzica populara, pana la muzica folk. A fost semant contractul cu Uniunea Nationala a Interpretilor si Trupelor din Romania – UNIT pentru spectacolul de muzica usoara. Astfel ca pe scena vor urca artistii: Carlas Dreams, Talisman, Alexandra Ungureanu, Trupa Sexy cu Julia Jianu, Silvya by DJ Ryno. Locatia va fi parcarea din spatele Primariei Zalau.

Zalaul petrece trei zile - 26, 27 si 28 iulie

"Zilele Municipiului Zalau vor avea loc in ultimul weekend din luna iulie, adica in zilele de 26, 27 si 28 iulie. Vineri si duminica (26 si 28 iulie) va avea loc spectacol de folclor – Festivalul international de folclor "Ecouri Mesesene", editia 44-a. In amfiteatrul din Parcul Central va avea loc un festival de muzica folk - Folk Fest, ca si anul trecut. Vor mai face un spectacol tot in Parcul Central copiii de la Palatul Copiilor, elevi de la liceul de muzica si elevi de la Scoala populara de arta. Sambata 27 iulie, va avea loc spectacolul de muzica usoara.", spune primarul Ionel Ciunt.
Ziua oficiala de deschidere va fi sambata, 27 iulie, ora 10:00, in sala Transilvania cu premierea cuplurilor care implinesc 50 de ani de casnicie, dupa care ava avea loc un spectacol de muzica simfonica.

COMENTARII

  1. La capitolul muzica populara iar sunteti la pamant, voi chiar nu vedeti ce se intampla in orasele din jurul nostru, pana si unele comune organizeaza spectacole peste ce organizati voi Primaria Zalau !!!

  2. De ce nu promovați si formațiile locale? Ce interese "ascunse" aveți ? În toate orașele din vest , promovarea talentelor locale este o prioritate, invitații din exterior având un soatiu/timp limitat.

  3. Mult laudatul primar al simleului a ajuns la fundul sacului.Nici zilele simleului, nici la fantana dorului, nici strazi asfaltate, doar promisiuni de campanie electorala

  4. Un oraș gri ,monoton,care v a ieși în evidență tot prin cerșetori și drogați ,nu poți face trei pași de ei!!pt asta ne trebuiesc zile de oraș? Pisat,manele,și miros de hamsii ca ți vine sa vomit!!

  5. Primarul Simleului a luat ceea mai buna decizie! Suntem satui de t.ganie! La Fantana Dorului se tine,dar din pacate esti pr0st informat! De asfaltat,tot Ceheiul e asfaltat si multe alte strazi din oras ex: Soarelui,A Vlaicu, Coposu, plopilor, Al. Aciu, Barbulovici, Coroianu etc.! Dar avem nevoie si de carcotasi!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.