Programul ”Bani de liceu” continuă și în acest an școlar

0
92

Elevii din județul Sălaj cu posibilități materiale reduse vor putea primi și în acest an școlar bani de liceu. In acest sens, cei interesați pot depune, până în 25 septembrie, cererile pentru a obține ajutorul financiar.

In intervalul 26 septembrie – 15 octombrie vor avea loc anchetele sociale și verificarea eligibilității cererilor depuse, între 26 septembrie și 16 octombrie se va face centralizarea cererilor  prin intermediul portalului dedicat, în 17 octombrie se va afișa lista beneficiarilor, iar între 18 octombrie – 21 octombrie cei nemulțumiți vor putea depune contestații, urmând ca acestea să fie soluționate în intervalul 22 octombrie – 25 octombrie.

Beneficiarii acestui program sunt elevii din familii al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 500 de lei.

Sprijinul financiar se acordă pe perioada cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de Bacalaureat sau de diplomă, dar și pe timpul practicii în producție.

Fiecare beneficiar va primi lunar  250 de lei, în situația respectării tuturor condițiilor legale prevăzute.

In anul școlar 2019-2020, în județul Sălaj, 250 de elevi au beneficiat de această formă de sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.