SondajRSS Feed

Programari online la Pasapoarte

12 Octombrie 2017

De luna viitoare nu vom mai fi nevoiti sa ne deplasam la ghiseu pentru a face o programare la Serviciul Pasapoarte. Institutia Prefectului anunta ca începând cu data de 1 noiembrie va fi operationala platforma pentru programarea online a solicitantilor de pa?apoarte simple (indiferent de tip), disponibila la adresa www.epasapoarte.ro.

In luna august, la Serviciul Pasapoarte din cadrul Prefecturii Salaj a fost aglomerat peste masura. Sute de romani din judetele invecinate au venit sa isi faca pasapoartele la Zalau tocmai pentru ca aici nu era nevoie de programare prealabila. Serviciile de Pasapoarte din judetele vecine aveau implementat sistemul programarilor exclusiv online. Se puteau face cel mult 30 de programari pe zi, iar acest lucru, coroborat cu numarul mare de cereri, a dus la extinderea termenelor la care erau programati oamenii pe perioade lungi de timp, de peste o luna.
Pentr

Programari online  la Pasapoarte
u a reusi sa isi obtina mai repede pasaportul, romanii din judetele vecine, care se grabeau sa se intoarca la munca in strainatate, au inceput sa vina la Zalau, unde cererile se primeau fara o programare prealabila sau numar de ordine.
Pe perioada verii, romanii din judetele invecinate au reprezentat aproximativ 30 la suta din numarul celor care au solicitat eliberarea unui pasaport la Serviciul Pulic Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Salaj.

Vizualizari 1121
Comentarii articol

Renovarea pasaportului>

in 15 Martie 2018 10:24

Am nevoie urgent de fakut pasaportului

programare pasaport urgenta pe data de 19 07 2018>

in 17 Iulie 2018 11:41

pasaport pentru o fetita de 7 luni .Va multumesc/\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.