Program modificat pentru eliberarea cazierului la Zalau si la Simleu Silvaniei

0
276

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj a extins programul de functionare la Ghiseul de eliberare a certificatului de cazier judiciar, amplasat în incinta Politiei Municipiului Zalau.

Activitatea se desfasoara de luni pana joi, intre orele 8.15 – 12.00 si 14.00 – 15.30, iar vineri intre orele 8.15 – 12.00.

De asemenea, la Simleu Silvaniei programul de functionare al Ghiseului de eliberare a certificatului de cazier va fi miercuri, intre orele 9.00 – 12.00, si vineri, intre orele 9.00 – 12.00.

Documentele sunt valabile 6 luni de la data primirii și numai în scopul pentru care au fost eliberate.

Mai multe informatii despre eliberarea certificatului de cazier pot fi obtinute pe site-ul IPJ Salaj, Sectiunea Utile-Acte necesare pentru eliberarea certificatului de cazier, sau la numarul de telefon 0260.661285, interior 20251.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.