Profesorul Cosmin Porcar a primit titlul de "Profesorul anului", iar profesorul Ioan Ciocmarean, a obtinut titlul de \'Profesorul deceniului\'

21
2370
 
Profesorul Cosmin Porcar a primit titlul de "Profesorul anului", iar profesorul Ioan Ciocmarean, a obtinut titlul de \'Profesorul deceniului\'

Miercuri, 12 iunie 2019, la Catedrala Episcopala "”naltarea Domnului" din Zalau, a fost organizata festivitatea de premiere a elevilor si a profesorilor din Episcopia Salajului. La acest eveniment au participat alaturi de elevi, profesori, preoti, parinti si reprezentanti ai Inspectoratului scolar Judetean Salaj, potrivit Biroului de presa al Episcopiei Salajului.
Cu aceasta ocazie, a fost vernisata expozitia de pictura si colaj, realizata in cadrul Concursului National "Biserica locas de inchinare", aflat la a IX-a Editie. La acest concurs au participat, la etapa nationala, 864 de elevi din tara, respectiv din 37 de judete.
“n cuvantul sau, Preasfintitul Parinte Petroniu a apreciat activitatea desfasurata de profesorii de religie, i-a felicitat pe premianti si si-a manifestat speranta ca activitatea din anul scolar viitor va fi cel putin la fel de dinamica.
Doamna Inspector Scolar General Adjunct Prof. Mioara Gudea a multumit Preasfintiei Sale si Episcopiei Salajului pentru grija constanta pe care o manifesta fata de elevi si profesori, dar si pentru actiunile organizate in acest sens.
Au fost premiati elevii care au participat la Olimpiada de religie, faza judeteana si nationala, si la urmatoarele concursuri: "in lumina lui Hristos" - concurs judetean de cunostinte religioase, "Cultura si spiritualitate" si Concursul National "Biserica locas de inchinare", Editia a IX-a.
Preasfintitul Parinte Petroniu a acordat diplome de excelenta pentru implicarea si sustinerea invatamantului religios si a activitatilor catehetice din Episcopia Salajului, Doamnei Inspector scolar General Adjunct Prof. Mioara Gudea si Doamnei Inspector scolar Prof. Claudia Boha.
De asemenea, Preasfintia Sa a acordat diplome de merit si premii profesorilor de religie si preotilor care i-au pregatit pe elevi la aceste concursuri.
in acelasi cadru, Preacucernicului Parinte Profesor Cosmin Porcar i-a fost acordat, pentru activitatea didactica si misionara desfasurata in anul scolar 2018-2019, titlul de "Profesorul anului", iar Domnului Profesor Ioan Ciocmarean, premiat in anii scolari 2009-2010, 2011-2012 si 2014-2015, i-a fost acordat titlul de "Profesorul deceniului", Domnia Sa fiind cadrul didactic care a primit cele mai multe nominalizari pentru activitatea didactica si misionara desfasurata de-a lungul celor zece editii ale acestei competitii.

COMENTARII

 1. Oare cat de ingamfat poti sa fii ca sa numesti un om preasfant,preacucernic,cand Domnul nostru Isus s a numit Sfant.Acesti indivizi sunt mai sfinti decat Dumnezeu?Cum se poate asa ceva?nu i aceasta blasfemie?Caci noi toti am pacatuit si suntem lipsiti de slava lui Dumnezeu,spune Biblia.

 2. Din pacate, ruga popilor din zalau nu e ascultata acolo sus. Zalauanii au fost loviti de o crunta grindina desi, zalaul e plin de biserici, majoritatea populatiei au achitat taxa de cult. Popii sa se gandeasca ca fiecare munca are raspunderea ei !

 3. Ma, asta de la ora 20, de ieri, esti...agramat! Asa, stii tu sa scrii? ("ei", "s-au rugat") Pe astia, slabi cu duhul, ca tine este f.usor sa-i manipuleze biserica.

 4. Saraca, Gudea Mioara, mare inspectoare, nu-i in stare sa tina in liniste o clasa de a VII-a, d-apoi sa tina o lectie atractiva de religie pentru copii! Pop Lucy, senatoreasa, a pus-o sefa ca s-i ajute Petroniu la alegeri pe pesedisti. Da, episcopul face politica pesedista si zice ca nu-i pacat. Inca vara de-a miresei, Boha Claudia, si asta-i acolo la ISJ, pupincurista lui Lucy militianca. Vai, de el judet!

 5. Eleva anului de ce nu este? Parca, o eleva a luat locul I la etapa nationala, de ce nu o aminteste nimeni? Bine ca le amintiti pe cele doua preotese, Gudea si Boha!

 6. Trebuieste laudati domni profesori sa le creasca inimioarara aia a lor de modesta ce e ca doar nu degeaba cer elevilor cind ii saluta sa le precizeze si in ce domeniu predau 'modestie domnule ce mai ' domnu profesor de religie de parca ar fi papa de la Roma\r\n

 7. Chiar asa sigur este din modestie sa i sa adreseze cu domn profesor de religie pentru a nu fi confundat cu un geniu al matematici sau al fizici sa nu mai vorbim de chimie sau biologie totul este din pura modesti

 8. Daca tu nu vreai sa te despagubeasca biserica de ghiata care a cazut din cer sa taci ca la cer sa rugat biserica si Ceru va pedepsit ca sunteti prosti si nu va asculta Dzeu si pe popi care se roaga. nus anagramat ala ie care nu stie litere da io ma dat la scoala. Sugi PESEDE. Slugi am vrut.

 9. Profesorul anului" ar trebui sa fie cineva care schimbă acest învățământ în care nu se învață nimic concret,pt că totul merge pe toceala,memorare mecanica.... fără ore in privat!!!!!!, fără diferente,sau aprecierea unor copii (de profesori,doctori..)fara cadouri .Ce ne.am fc fără meditații ???Nimic... rezultate dezastruoase.... profesorul nu da totul la clasă....ii trebuie mai mulți bani și atunci te cheamă in privat....dezamăgitor.

 10. Exista palavragii care spun ca lumea e pacatoasa si Cell de sus ne-a pedepsit. Bun, am inteles da, CE rost mai au atunci atatea biserici si taxe de cult ?

 11. Citeste, 8.34, articolul si dupa aceea comenteaza pentru ca eu n-am auzit pana acum (sau mai stii) ore particulare la religie! Vorbim despre profesorul anului, deceniului, secolului la religie, nu la alta disciplina.

 12. Stați calm, au rămas libere titlurile:\r\n-profesorul saptamanii;\r\n-profesorul lunii;\r\n-profesorul anotimpului;\r\n-....semestrului,cincinalului etc.

 13. Stați calm, au rămas libere titlurile:\r\n-profesorul saptamanii;\r\n-profesorul lunii;\r\n-profesorul anotimpului;\r\n-....semestrului,cincinalului etc.

 14. O sa-l mai vedem mult pe Dobocan popa din RECEA parca nu au fost preoti mai pregaiti ca el.Pe acesta cine la propulsat dintr-un cantaret la strana la biserica de langa mol a devenit popa si mai apoi consilier.Vai de lume.

 15. Un ziar din ce in ce mai slab, d-le Padureanu! Un judet condus de un episcop, de niste biserici si de niste fosti militieni si securisti! Cum sa progresam cu Petroniu in frunte?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.