Profesori mai bine pregatiti la Titularizare decat anul trecut

0
167

Cu putin timp in urma, s-au afisat rezultatele de la examenul de Titularizare. Procentul notelor peste 7 obtinute de candidatii care au sustinut proba scrisa este de 61,53 la suta, superior in raport cu procentul din 2019 la nivelul judetului, respectiv 39,86 la suta, si peste procentul notelor peste 7 obtinute la nivel de national -58,66 la suta.

2 candidati au obtinut nota 10, ambii la disciplina Limba si literatura romana, pedagogia prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii-Educatoare, iar 230 de candidati au obtinut note intre 7 si 9,99.

La proba scrisa din cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar -au prezentat 395 candidati din totalul de 460 de candidati inscrisi.

in centrele de evaluareau fost notate 377 de lucrari, intrucat din totalul de 460 de candidati inscrisi, 51 de candidati au fost absenti, iar 32 de candidati s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, in conformitate cu prevederile metodologiei. Nu au fost lucrari anulate si nici candidati eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda.

Din promotia curenta, 55,26 la suta dintre candidati au obtinut note peste 7.

Contestatiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului scolar judetean Salaj sau transmise prin mijloace electronice in cursul zilei de azi, pana la ora 21:00, si maine, 5 august, pana la ora 12:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediul ISJ Salaj si pe site-ul www.isjsalaj.ro in data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina la proba scrisa minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidatilor pe posturile didactice de predare vacante, in ordinea descrescatoare a notelor obtinute la proba scrisa, se realizeaza in sedinte publice sau online, organizate de catre inspectoratele scolare in intervalul 12 – 14 august.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here