SondajRSS Feed

Profesor agresat de un elev de 15 ani la Liceul Octavian Goga din Jibou

14 Mai 2018

Liceul a tinut sub tacere evenimentul o buna bucata de vreme, pana au aparut imagini cu agresiunea

Imagini socante cu o agresiune a unui elev asupra unui profesor de la Liceul tehnologic Octavian Goga din Jibou au fost facute poublice de Antena 1. “n imagine se vede cum un profesor este luat de gât si lovit de perete de un elev care vrea sa-i ia catalogul.
Din primele informatii, este vorba de un elev de 15 ani, care il agreseaza pe profesorul de fizica Alexandru Rusu, pe unul dintre holurile unitatii de învatamânt. Elevul agresor vrea sa ia din mâinile profesorului catalogul si este filmat cum îl împinge si îl trage pe acesta de haine, pentru ca dascalul nu vrea sa i-l dea. La scena asista mai multi elevi, iar la un moment dat unul dintre ei intervine între cei doi pentru a opri agresiunea.

Elevul nu este la primul conflict cu un profesor;
directorul spune ca risca... scaderea notei la purtare

Directorul Liceul Tehnologic "Octavian Goga" din Jibou, Daniel Muresan, ne-a declarat vineri ca analizeaza cazul, despre care pana acum nu s-a stiut nimic, desi faptele s-au petrecut in aprilie.
"Am deschis o an

Profesor agresat de un elev de 15 ani la Liceul Octavian Goga din Jibou
cheta interna, in cadrul comisiei de disciplina. Evenimentul a avut loc in luna aprilie. Agresorul este un elev din Centrul de Plasament Jibou, este in clasa a VI-a si are 15 ani. Elevul a fost repetent de doua ori. Copilul a mai agresat verbal si alte cadre didactice, are probleme de comportament si se alfa sub tratament special. Daca va fi gasit vinovat, elevul risca scaderea notei la purtare. Din discutiile pe care le-am purtat cu profesorul Alexandru Rusu, totul s-a intamplat intr-o pauza, cand profesorul se afla pe hol si povestea cu un elev. Agresorul l-a udat cu o sticla cu apa si de aici a inceput conflictul. Alexandru Rusu are in jur de 37-38 de ani si este cadru didactic la liceul din Jibou de sapte ani. Profesorul nu este o persoana care sa intre in conflict cu elevii", spune directorul Muresan.

Vizualizari 2562
Comentarii articol

>

in 14 Mai 2018 7:01

Ase merita, de cand i director muresan aparatistu i debandada acolo aia nu se numeste scoala, profesorii beu si dohanesc cu elevii, direcrotu p.lii

>

in 14 Mai 2018 7:02

Pe vremea mea la oros, tarba, ciocan stateai sfant la ora toata vina o au profesorii dar mai ales directoru muresan

>

in 14 Mai 2018 7:03

Muresan daniel iti dau 10 lei dai pe miza de 5000 o mana daca da cv

>

in 14 Mai 2018 7:04

Muresab aparatistu e vinovat un nimeni cu functie

>

in 14 Mai 2018 11:43

Fb ase merita muie

>

in 14 Mai 2018 13:32

Nu comentați cei care nu cunoașteți cazul!Domnul profesor este un cadru didactic bine pregătit profesional. Îi sunt colegă și am asistat la ora dânsului.Acești copii de la Centrul Multifuncțional din Jibou nu sunt educați (nu au familie),dar doresc și ei să fie în centrul atenției, să iasă în evidență,dar din păcate pot să se manifeste doar prin teribilism și înjurături la adresa tuturor(colegi și profesori).Acești copii vin la școală cu mari lipsuri în ceea ce privește limbajul,cunoștințele,dar ceea ce îi marchează pe viață este lipsa de afecțiune.Domnul profesor a procedat cu calm ,a vrut să ajute un elev care riscă să rămână corigent(care înjură într-una și în timpul orelor),dar a intervenit un alt elev și s-a ivit scandalul.De vină sunt legile din învățământ,mult prea permisive pentru elevi ,legi care nu promoveză disciplina în școli.Dacă copii nu sunt educați în familie,școala nu poate recupera cei șapte ani de acasă.Profesorii nu au voie să pedepsească elevii,notele mici nu le interesează,mulți părinți nu țin legătura cu școala-iată rezultatele:elevi needucați ,profesori agresați .

>

in 14 Mai 2018 13:53

Pe vremea comuniștilor, derbedeii ăștia era trimiși în școli speciale unde erau luați la mână de instrucori pregătiți să lucreze cu astfel de @elevi@. Curricula era, apă, paie și bătaie. Oare nu era bine atunci ?

13:32>

in 14 Mai 2018 16:59

Mancaiai strumfu la dansu

;)>

in 14 Mai 2018 19:51

14 mai 2018, 13:32, te credem, dar sa nu mai minti.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.